Şimdi Ara

Evet Usko'Ya Yeniden Başladım UPGRADELERİMLE GERİ GELDİM(YENİ UPGRADELER WAR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hll olsun kardes bende zamanında +9 clvear basmıstım +7 eb basmıstım ama obur qun soyulmustum senın sayende qaza qeldım bankada duran +7 no reb shellerı bastım sonuc:qoustluk ve kafalık +8 tek saolun
  • haydi yeni upgradeler yokmu
  • oha ya
  • upgrade denildiğinde akla ilk gelecek isim ss leri toplasam dvd ye sığmaz sanirim. sonuç; birak bu işleri.
  • Süper kâr
  • Çok güzel upgradeler. Baya olmuş konuyu açalı son durum nedir? Var mı yeniler?
  • knight online bu oyunu kapatmadan önce şu anvile bir ayar çeksede herkes elinde ne varsa +10 yapsa bir rahatlasa gider ayak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: federaL

upgrade denildiğinde akla ilk gelecek isim ss leri toplasam dvd ye sığmaz sanirim. sonuç; birak bu işleri.

imzasına bakarsanz abimin kim olduğunu görürsünüz KingHarami vay be hakkaten bi zamanlar upgrade fırtınası esiyordu forumda sonuç dediğin gibi bırak bu işleri oldu rebirth +19 denemiştin sanrm.Gerçi şimdi millet +10 setle gezer oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: federaL

upgrade denildiğinde akla ilk gelecek isim ss leri toplasam dvd ye sığmaz sanirim. sonuç; birak bu işleri.

Bir gün bana al sana char vereyim içi buff ac sw scroll dolu, 60 a kas satarsın demişti birisi :)
    charda şarapcı gibi birşeydi. ona bir selam vereyim dedim :)
  • Başarılı upgradeler. İşi bilen yapıyor. Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.