hll olsun kardes bende zamanında +9 clvear basmıstım +7 eb basmıstım ama obur qun soyulmustum senın sayende qaza qeldım bankada duran +7 no reb shellerı bastım sonuc:qoustluk ve kafalık +8 tek saolun
haydi yeni upgradeler yokmu
oha ya
upgrade denildiğinde akla ilk gelecek isim ss leri toplasam dvd ye sığmaz sanirim. sonuç; birak bu işleri.
Süper kâr
Çok güzel upgradeler. Baya olmuş konuyu açalı son durum nedir? Var mı yeniler?
knight online bu oyunu kapatmadan önce şu anvile bir ayar çeksede herkes elinde ne varsa +10 yapsa bir rahatlasa gider ayak :)
quote:
Orijinalden alıntı: federaL
upgrade denildiğinde akla ilk gelecek isim ss leri toplasam dvd ye sığmaz sanirim. sonuç; birak bu işleri.
imzasına bakarsanz abimin kim olduğunu görürsünüz KingHarami vay be hakkaten bi zamanlar upgrade fırtınası esiyordu forumda sonuç dediğin gibi bırak bu işleri oldu rebirth +19 denemiştin sanrm.Gerçi şimdi millet +10 setle gezer oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: federaL
Bir gün bana al sana char vereyim içi buff ac sw scroll dolu, 60 a kas satarsın demişti birisi :) charda şarapcı gibi birşeydi. ona bir selam vereyim dedim :)
Başarılı upgradeler. İşi bilen yapıyor. Hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme