Şimdi Ara

evetarkadaşlar warrior 2h sword yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben dün bi tane warrior açtım hemen 16 yaptım ama arkadaşlar diyoki bi bard açmalısın yanında diyor yani avrupada bizim gibimi yani mastelrı 300 gibimi yoksa onlarda sadece bi yeri 80 e getirdinmi başka yeri açma sansın oluyomu şimdiden saolun yani bi kendi şöle bi warrior kasmış 60 70 olan varsa bana resimlerini koyabilirmi çok saolun arkadaşlar

• defansın zaten güçlü olduğu için cleric açmana gerek yok. bard iyidir. mastery ye gelince. chinese gibi 300 değildir en baştan. her level atladığında 2 mastery puanı gelir. buda demek oluyorki en fazla 2 skill ağacını max layabilrsin.
  • demek istediğin warrior 80 bard 80 mi kardeş sanırım öle anladığım doğru ise bide şey ya ne giyeyim ben armor giyiyorum sorun olmaz deme yinede ilgin için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenHawk -- 1 Ocak 2008; 22:03:59 >
  • Bence 80 Warrior / 80 Cleric

Ne tank olur ama
  • warrior /warlock ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugrulguclu

warrior /warlock ^^

Evet 1h + Warlock görmüştüm çok iyi oluyor.

Yada Cleric açarak kendini çok daha fazala güçlendirebilirsin, yada benim kendi warrior bufflarim yeter bana diyorsan bardttan moving march açabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 1 Ocak 2008; 22:55:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

warrior /warlock ^^

Yada Cleric açarak kendini çok daha fazala güçlendirebilirsin, yada benim kendi warrior bufflarim yeter bana diyorsan bardttan moving march açabilirsin.

warrior-->ağır tank
    Seri kasılmak istiyorsan dediği gibi movin march açabilirsin[10 dk]uplandıkça hız sayısı artar
    Defansı artırmak istersen

Bu 24 lv de açılan skille acil durumlarda ölümsüzlüğünü kılar

Ama warrior/warlockta güzel ilk önce zehirleri sonra atak yapıcaksın harbi güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M£L!H -- 2 Ocak 2008; 9:19:30 >

• Eğer Job war yaparım diyorsan Bard açıp hız artırmalısın diye düşnüyorum.
    PvP diyorsun Melih arkadaşımızın dedği gibi Cleric
  • quote:

Orjinalden alıntı: M£L!H

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

warrior /warlock ^^

warrior-->ağır tank
    Seri kasılmak istiyorsan dediği gibi movin march açabilirsin[10 dk]uplandıkça hız sayısı artar
    Defansı artırmak istersen

Bu 24 lv de açılan skille acil durumlarda ölümsüzlüğünü kılar

Ama warrior/warlockta güzel ilk önce zehirleri sonra atak yapıcaksın harbi güzel olur

denemek lasım daha once gormemıstım ama ıyı fıkır ama ben bard actım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surtunme1 -- 2 Ocak 2008; 12:52:37 >

• bence cleric daha avantajli recovery division var 15sayniyeden biraz rahatlatiyor seni zaten 80lvl olunca hizli kosma cok lazim olmicak pvp yapacaksan sürekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

bence cleric daha avantajli recovery division var 15sayniyeden biraz rahatlatiyor seni zaten 80lvl olunca hizli kosma cok lazim olmicak pvp yapacaksan sürekli

niye savaşarda ne yapacaksın?
    kale savaşlarında veya meslek savaşlarında?
  • benim 67 two handed im ardı sattım resimleri duruyor

two handedin zaten defansa ihtiyacı yok defans büyüleri şahanedir,warlock derseniz silahı değiştirip adamı zehirleyip tekrar silahı değiştirene kadar bence adam bana en az 10000 kapatmış olur ki bana göre hiç gerek yok.warriorların tek zayıflıkları çok ağır olması ki bunun yoluda barddan geçiyo benim yaptığım hep barda vermmek warriorların tek şansı budur bence sende öyle yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (No)Thief -- 15 Ocak 2008; 12:33:40 >

• ben xbow + dagger actım ılerde bu char saglam olabılrmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.