Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Evga 3070 XC3 Ultra 8GB GDDR6 iCX3 Cooling Satın Al 12 Haziran 2021 12:49 1 1 Evga 3070 XC3 Ultra 8GB GDDR6 iCX3 Cooling 11.06.2021 Fiyat güncellemesi. Gelmez diyerek sipariş verdiğim kart Amazon Fransadan geldi. Hali hazırda sistemimde RTX 3080 mevcut o yüzden benim için fazlalıktır. Garanti hakkında Evga'nın global garantisi olduğunu okudum fakat daha önce hiç bir ürün göndermedim. Ürünü aldığınızda garanti işlemleri nasıl yapılacağı konusunda araştırma yapmanız gerekebilir. Oyunlarda sorun yaşatmaz akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Araştırmalarım sonucunda üründe LHR kilidi de yok. Amazon ürünü üzülerek söylemeliyim bu şekilde gönderdiği için kozmetik çizikler mevcut. Ürün gümrük kontrolünde açılıp kontrol edilmiş. Tamamen görüldüğü gibi eksiği yada fazlası yok. Dediğim gibi kart benim için şu an fazlalık. Gün içerisinde yoğun olduğum için telefonlara cevap vermem zor oluyor. O yüzden mesaj atarsanız kısa sürede dönüş sağlayabilirim. Yakın illerde elden teslim alınabilinir. Başka şehirlere ise EFT sonrası gönderim sağlayabilirim. Aklınıza takılan şeylerde mesaj yoluyla yardımcı olmaya çalışırım.Ürünü güzelce paketleyip göndereceğim. Fransa'nın gönderdiği gibi size göndermeyeceğimden emin olabilirsiniz =)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 14000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ağrı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ipad pro 10.5 256gb wifi + apple pencil Gigabyte AX370M Ryzen 5 1600 16Gb ddr4 Ram Cooler Master Fan MSI RX 470 8 GB GAMING X Evga 3070 XC3 Ultra 8GB GDDR6 iCX3 Cooling