Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EVGA FTW3 ULTRA 3080 10 GB EKRAN KARTI Satın Al 18 Eylül 2023 02:56 1 1 EVGA FTW3 ULTRA 3080 10 GB EKRAN KARTI 28 Aralık 2022 de aldığım mining çıkması değil oyuncudan aldım kendim gibi 2. el evga ftw3 ultra 3080 10 GB ekran kartımı satıyorum.sadece oyunlarda kullanıldı mining veya saçma sapan overclock işlemleri yapılmadıvatan bilgisayardan alınma faturası ve garantisi elimdeydi maalesef kaybettim ama aldığımda resimlerini çekmiştim seri no'su ile evga'da sorgu atınca kartın hala 56 gün garantisi gözükmekte resimlerini ekledimKF Yok G var 56 gün Kartta coilwhine var hiç açmadım vidaları yapışkanları hiç sökülmedi zaten her şey belli oluyor ele alınca kartıFiyat 9000 TL75 FAN 75 DERECESadece elden test edip alabilirsinizSATIŞ KONUM MEVCUT SÜRÜSÜNE BEREKET REFERANS VAR YORUMLARI OKUYABİLİRSİNİZ https://forum.donanimhaber.com/company-heroes-3-kodlari-sinirsiz-alinik-150tlden--155368441Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SPACE MARINE 2 & UNKOWN 9 STEAM KEY SPACE MARINE 2 & UNKOWN 9 STEAM KEY for Kinguin [SATILDI] EVGA FTW3 ULTRA 3080 10 GB EKRAN KARTI