Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0, 8GB GDDR5, LED, DX12 OSD Support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürünü amazondan aldım. Fiyatı 1400 olarak düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trietz -- 1 Aralık 2016; 11:24:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @ash2ash dust2dust Arkadaşımız 1 adet aldı, 2.si de yolda şu anda geliyor o da rezerve edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trietz -- 4 Aralık 2016; 19:03:10 >
  • Arkadaşımıza gelecek olan ekran kartı için ödeme yapılmıştır..Ürün geldiğinde kargolayacaktır..Şimdiden iki taraf içinde Hayırlısı olsun diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darcious

Arkadaşımıza gelecek olan ekran kartı için ödeme yapılmıştır..Ürün geldiğinde kargolayacaktır..Şimdiden iki taraf içinde Hayırlısı olsun diyorum..

Ürünün ödemesini 10 gün öncesinde yaptıysanız bu ilan neden yenilendi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

quote:

Orijinalden alıntı: darcious

Arkadaşımıza gelecek olan ekran kartı için ödeme yapılmıştır..Ürün geldiğinde kargolayacaktır..Şimdiden iki taraf içinde Hayırlısı olsun diyorum..

Ürünün ödemesini 10 gün öncesinde yaptıysanız bu ilan neden yenilendi?

İlanı yanlışlıkla yeniledim arkadaşa referans isteği gönderecekken yeniledim şimdi kapatıyorum. Amacınız ne anlamış değilim 2 adet ürün satıldı hala burda konuşuyorsunuz. Hem gördüğünüz gibi satışmıştır görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trietz -- 11 Aralık 2016; 1:10:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amaclik ve kotu niyetlik bir durum yok, daha once de alici oldugumu belirtmistim. Bir baskasina satilan urun icin yukarida belirttigim nedenlerden dolayi insanin kafasi karisiyordu ki nedenini aciklamis oldun simdi, tesekkurler. İyi satislar

Ayrica ben o mesaji yazarken satilmistir durumunda degildi, yeni guncellemissiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 11 Aralık 2016; 11:30:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.