Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 570 SuperClocked (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki tana 6850 alip cf yapsam, hem fiyat olarak 570 den cok uygune geliyor hemde baya bir fark atiyor gibi.
  • Bıraz once sıtedelı gtx 570 ınceleme vıdeosunu ızledım gtx570 ıle ılgılı tum hayallerım yıkıldı.
    Hd 6970 resmen her testte onde, kararımı verdım yarın 6970 alıyorum 6950 ıle arasında 50 tl fark var nasıl olsa degecegını dusunuyorum.
    Yorumda bulunan ve fıkır veren herkese cok tesekkur ederım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teg-men -- 25 Nisan 2011; 22:03:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teg-men

Bıraz once sıtedelı gtx 570 ınceleme vıdeosunu ızledım gtx570 ıle ılgılı tum hayallerım yıkıldı.
    Hd 6970 resmen her testte onde, kararımı verdım yarın 6970 alıyorum 6950 ıle arasında 50 tl fark var nasıl olsa degecegını dusunuyorum.

http://www.anandtech.com/bench/Product/292?vs=306
  • hiç 6970 e girmeyin çünkü genelde oyun testlerinde 570 ten daha kötü sadece güç tüketiminde iyi birde 4 derecelik bir fark ile sıcaklıkta iyi evga almanızı öneririm
  • 6970 alma bencede çünkü henüz tam yayılmış değil piyasada sen yine bildiğini al dicem fakat almışsın. forever 6950
  • quote:

Bıraz once sıtedelı gtx 570 ınceleme vıdeosunu ızledım gtx570 ıle ılgılı tum hayallerım yıkıldı.

www.zavalliamdfanlari.com'un incelemesini mi izlediniz.. aksi takdirde gtx570'in her türlü 6970'i ezdiği tarafsız testlerce ispatlanmıştır..
  • O kadar aklim karistiki almaktan vaz gectim, biraz bekleyecem, bir ay kadar o zaman amd nin su beklenen islemcileri guzel bir fiyat performans sunarsa.
    komple sistemi degistirecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teg-men -- 26 Nisan 2011; 15:21:12 >
  • quote:

O kadar aklim karistiki almaktan vaz gectim, biraz bekleyecem, bir ay kadar o zaman amd nin su beklenen islemcileri guzel bir fiyat performans sunarsa.

450tl ye falan ikinci el bi gtx480 amp bulabilirseniz başınıza koyun
    600tl ye ikinci el özel soğutmalı bir gtx570 sizin için ideal

işlemciniz de zayıf beklemek de haklı olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XpLoSiVe_

quote:

O kadar aklim karistiki almaktan vaz gectim, biraz bekleyecem, bir ay kadar o zaman amd nin su beklenen islemcileri guzel bir fiyat performans sunarsa.

600 tl gibi bir fiyata sifir gtx570 almak varken neden ikinci el alayimki, ben yurt disindayim burada fiyatlar biraz daha uygun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _XpLoSiVe_

quote:

600 tl gibi bir fiyata sifir gtx570 almak varken neden ikinci el alayimki, ben yurt disindayim burada fiyatlar biraz daha uygun.

özel soğutmalı al kesinlikle stok fanlı alma.. ? nerde var sıfır fiyata özel soğutuculu 600tl ye

• http://www.hardwarehouse.de/product_info.php?products_id=1922287
    Bu sadece bir ornek diger modeller ile arada en fazla 30 euro oynuyor.
    Ozel sogutmali olmasa bile normal evge bile 10 yil garantisi ile bu fiyatlarda.
  • quote:

http://www.hardwarehouse.de/product_info.php?products_id=1922287
    Bu sadece bir ornek diger modeller ile arada en fazla 30 euro oynuyor.
    Ozel sogutmali olmasa bile normal evge bile 10 yil garantisi ile bu fiyatlarda.

sen yurtdışındasın sanırım ben türkiye fiyatlarından bahsediyorum.. ok durum anlaşıldı.. yurtdışındaysan uğraşma gtx570 falan... al bi tane asus direct cu II GTX580 gitsin..
  • http://www4.atelco.de/articledetail.jsps?aid=43720&lb

bu kart güzel hiç sorun yaşamassın her oyunu takır takır oynarsın
  • arkadaşım 10 yıl garanti olduğunu kim söyledi sana ben kayıt registir yaptırdım 2 yıl verdi he şu doğru kartın bozulduktan sonra yeni kart alırsan kayıt yaptırısan oda hemen 2 yıl garantili oluyor. sana tavsiyem ürünü alcaksan avrupadan değilde amerikadan al gpuları gerçekten çok iyi oc oluyor sc yi bile geçersin çok çok rahat yinede şans işi tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 26 Nisan 2011; 19:09:07 >
  • Arkadasim sen nereden aldin bunu bilmiyorum ama EVGA neredeyse tum ekran karti urunlerinde 10 yil garanti veriyor eger sen aksi bir durum yasadiysan sormani tercih ederim.
    http://www4.atelco.de/articledetail.jsps?aid=41082 Bu linkteki garanti suresinede bakabilirsin.
    Ayrica cogu istisna mainboardlarindada omur boyu garanti veriyor.
  • Gräfelfing işte oradan alırsan yazık ben abdden buy.com dan aldım.oranın gönderdiği beş para etmez avrupanın yani. nerde yazıyor ömür boyu garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 27 Nisan 2011; 0:00:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: interyasin

Gräfelfing işte oradan alırsan yazık ben abdden buy.com dan aldım.oranın gönderdiği beş para etmez avrupanın yani. nerde yazıyor ömür boyu garanti

Verdıgım lınke bakmadın sanırım, acılan sayfada ozelıkler yazıyor en alttada 10 jahre (10 yıl) garantı.
  • Nvidia ise tercih 560 veya 580 derim, bence 570' e girme veya idareten bir kart ile yeni serileri bekle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 27 Nisan 2011; 20:29:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.