Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 770 Superclocked w/ EVGA ACX Cooler fiyat düştü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
5
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Model Adı => EVGA GeForce GTX 770 Superclocked w/ EVGA ACX Cooler

Garanti durumu => 2015 yazında amazon.com dan alındı

Güncel durumu => Sorunsuz

Satış Fiyatı => Pazarlıksız 525TL

Belirtmiş olduğum gibi geçen sene amazon.com dan alınan ürünümü satmaya karar verdim. Kartı bilenler biliyordur eminim, ürüne ait özellikleri kendi sitesinden gerçek değerleri olan haliyle vereceğim. Lütfen gereksiz mesajlar ile sayfayı kirletip birbirimizi kırmayalım.

Teknik detaylar

Base Clock: 1111 MHZ
    Boost Clock: 1163 MHz
    Memory Clock: 7010 MHz Effective
    CUDA Cores: 1536
    Bus Type: PCI-E 3.0
    Memory Detail: 2048MB GDDR5
    Memory Bit Width: 256 Bit
    Memory Speed: 0.28ns
    Memory Bandwidth: 224.32 GB/s

DIMENSIONS

Height: 4.376in - 111.15mm
    Length: 10.5in - 266.7mm
    Width: Dual Slot

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ürünün kutu içeriği özenle muhafaza edilmiştir TAKAS ile hiçbir şekilde İLGİLENMİYORUM. Kargo ALICI ödemeli şekilde Havale/EFT sonrası uygun fiyata ertesi gün gönderilir. Kadıköy 'den elden teslim alabilirsiniz.
    Saygılarımla.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yux[H]ell!cA -- 6 Temmuz 2016; 12:34:13 >

• Hocam bu yeni kartlar muhabbetine elinizdeki karti bu fiyattan satmaniz zor lakin 500 e koyanlar bile satamiyor bnce revizeye gitmelisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

Hocam bu yeni kartlar muhabbetine elinizdeki karti bu fiyattan satmaniz zor lakin 500 e koyanlar bile satamiyor bnce revizeye gitmelisiniz

ben hiç bir zaman öyle yüksek fiyat dan ürünler satmamışımdır, kartın hakkı aslında bu fiyatlar yinede dediğinize saygı duyarak fiyatta revize yoluna gittim, teşekkürler.
  • Hala güncelmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodha

Hala güncelmi ?

Evet halen satıştadır kart.
  • Wayy be bu fiyatlara dusecek kartmiydi bee.

• tr garantililer 550den satılmıyor aylardır gerçekten satmak istiyorsanız fiyatı gözden geçirin derim artık bu fiyatlar etmiyor bu kartlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

tr garantililer 550den satılmıyor aylardır gerçekten satmak istiyorsanız fiyatı gözden geçirin derim artık bu fiyatlar etmiyor bu kartlar..

Almayı isteyen satıcıya pm gönderip usulünce indirim ister , uyarsa alır uymazsa almaz.. İkide bir " fiyatı yüksek , hala yüksek , yine de yüksek" deyip adamı zıvanadan çıkartmanın manası yok bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSINOS

quote:

tr garantililer 550den satılmıyor aylardır gerçekten satmak istiyorsanız fiyatı gözden geçirin derim artık bu fiyatlar etmiyor bu kartlar..

Almayı isteyen satıcıya pm gönderip usulünce indirim ister , uyarsa alır uymazsa almaz.. İkide bir " fiyatı yüksek , hala yüksek , yine de yüksek" deyip adamı zıvanadan çıkartmanın manası yok bence..

bence böyle agresif mesaj yazacağınıza acaba neden herkes aynı şeyi söylüyor haklı olabilirlermi diye düşünseniz kartınız satılmıştı ne ben yukardaki mesajı yazmıştım nede siz sinirlenip bu mesajı yazmıştınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OSINOS

quote:

bence böyle agresif mesaj yazacağınıza acaba neden herkes aynı şeyi söylüyor haklı olabilirlermi diye düşünseniz kartınız satılmıştı ne ben yukardaki mesajı yazmıştım nede siz sinirlenip bu mesajı yazmıştınız

Sinirlenecek birşey yok. Bağ benim değil , mal benim değil. Sadece yazdıklarının gereksiz münakaşa olduğunu söyledim. Fiyat pahalıysa başka ürün bakabilirsin , sen istedin yada o istedi diye adam 100 TL indirim yapmayacaktır muhtemelen. Az buçuk piyasayı biliyordur herhalde..

• Sevgili dostlar hiçbirinizi tanımıyorken böyle şeyler vesilesi tanışıyor oluyoruz dönem dönem. Önemli olan burada birbimizi kırmamak diye düşünüyorum, şuan itibari ile ürünün pazarlıksız fiyatını belirledim (550 TL) dahada düşmeyeceğim, olmadı satılıktan kaldıracağım zaten. OSINOS nikli arkadaşım ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim inanın burada bazı kendi bilmezler karta 250 TL teklif verme saçmalığında bulundu o kendi bilmezlere cevap bile vermedim. Strese gerek yok ne diyelim, hayırlısı olsun diyelim.

Tekrardan ilgi alakanız için teşekkür ederim. Saygılarımla.
  • bu kart evga 770 serisinin en iyisi yalnız.

her 770 aynı değil. bunu bilen adamların fazla zorlamaması gerekiyor bence fiyatı.
  • Hocam güncellik olara bu kart artık miyadınını doldurdu Malum yeni kartların muhabbetide ortada Ama evgaya ayrı bi sempatim var tasarım ve performans alanında yeri ayrıdır bende

Hayırlı Satışlar
  • Merhaba
    İndirim gerekli denilen mesaj atılalı 2 ay olmuş kart hala satilmadigina göre haklı bir mesajmış sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLI için takip
  • PM
  • Kart tarafımdan satın alınmıştır.

• benesuysal kullanıcısına yanıt
    her iki tarafada hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.