Bu Enermax 650W'ı sıcak fırsatlarda tartışmıştık.O Enermax Galaxy 650W idi.
boyle bir alet bulamadim link verebilir misin?tek kanal 84A veren aleti bir goreyim merak ettim.toplayarak 84 bulduysan oyle olmuyor.piyasada da yok olani 850w ve 483ytl.en iyi psu sizce ne diye sormuyor ama ne alsam diyor yardimci olmuyorsun.
quote:
psu fsp bs II 500W:)4870 i kaldırdı bunuda kaldırır diyemiyorum
ben de ayni dusunceler icerisindeyim de 500w yeter diye gorunce fikrimi soyleyeyim dedim.sut kardesler esprisi yapayim madem recom icin : ben de laf olsun diye soylemistim zaten. corsair tavsiye.
Şu an sitesinde Enermax Galaxy 650W yok.Ama satılan ürün galaxy idi bundan emin gibiyim(aklımda öyle kalmış)Sanırım zamanı geçen ürünleri bitirmek için bu kampanyaları yapmışlar.Şunu da çok iyi hatırlıyorum Novanın sayfasında 12V 80Ali özellik yazıyordu.
fsp 700a bitir isi . ben cok memnunum lcd panellerin icinde kullanilan psu cok kaliteli .
quote:
sizde mi bsII kullanıyorsunuz?bs II ile 4870 kullanımına rastladım ama gtx 260 a rastlamadım.
bu linkte bir inceleme var.tam yükte 268W falan çekmiş.4870 ile aynı görünüyor ama neden inanasım gelmedi...:)448 bit 896 mb 65 nm kart ati 4870 ile aynı gücümü çekecek???
4870 ile kullaniyorum.ben ups'den bakmistim gerci adamlarinki gibi cihazla degil ama onlar monitoru filan dusmemis.4870 de az buz cekmiyor ve bunu kaldirabilen bir alet daha fazla watt cekse de 260'i da kaldirir bence madem 36A yaziyor sitesinde.ben 260 incelemedim bilmiyorum psikolojik olarak 4870'e anca yetti 260'a yetmez diye dusundum belki ama monitorle 268 diyorsun ben 345 gordum.
Şunu da çok iyi hatırlıyorum Novanın sayfasında 12V 80Ali özellik yazıyordu.
nova'nin sayfasi acilmiyor dogru hatirliyorsundur ama satis sitelerinin verdigi bilgilere ben pek guvenmiyorum ve 650w bir aletin 12v'de 80A verebilecegini hala aklim kesmiyor.eger boyle ise ya fiyati cok yuksekti ya da simdi 52a veren 650w corsair'i guzel urun diye almamamiz gerekir.nasilsa bulunmuyor bosver.
Hocam sıvı metal sürdüğünüz incelemeyi hatırlıyorum:)hatta arkadaşlarım bu adam napıyor demişti.neyse;345-30 demişsiniz.315W yapar ki buda sanırım tam yük altında 500w bir psu nun verimliliği düşünüldüğünde ucu ucuna yeten bir değer olsa gerek.combined output olmasa bizim bu psu lar zannımca 400W+ civarına kadar sorunsuz kullanılır ama neyse...x1950pro-8800gt-gts-4870 denedik umarım bunuda kaldırır.kaldırırsa fsp den başka psu almam :D zannımca kaldıracak:)))
deneme yapacak bir konu bulmusken su sicaklarda "kacirmayayim" dedim. 240*14=3360 ama 3*240=720HT denedigimde rezil fpsler verdi furmarkta.daha once de dmc4 testi yapmistim ve 3 ghz de 3.3 ghz'den daha hizli sonuc alan bir bolum vardi.Amd'de HT dusurmeye gelmiyor.neyse 10 dk iskence edip testler surerken download yapip program filan yukledikten sonra ss alirken ATT'nin azizligine ugradim.Yeniden denedigimde sureyi kisa tuttum ama 10 dk sonrasinda da 383'u gecmemisti.bundan onceki sildigim mesajimda kesin kaldirir demistim simdi destekli kesin kaldirir diyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: .45 ACP
deneme yapacak bir konu bulmusken su sicaklarda "kacirmayayim" dedim. 240*14=3360 ama 3*240=720HT denedigimde rezil fpsler verdi furmarkta.daha once de dmc4 testi yapmistim ve 3 ghz de 3.3 ghz'den daha hizli sonuc alan bir bolum vardi.Amd'de HT dusurmeye gelmiyor.neyse 10 dk iskence edip testler surerken download yapip program filan yukledikten sonra ss alirken ATT'nin azizligine ugradim.Yeniden denedigimde sureyi kisa tuttum ama 10 dk sonrasinda da 383'u gecmemisti.bundan onceki sildigim mesajimda kesin kaldirir demistim simdi destekli kesin kaldirir diyorum.
Üstadım harikasın:)yine teknik desteğini eksik etmedin üstümüzdeno/c ile 383W çekiyorsa bu iş tamamdır... birde leyla mecnunun nesi oluyordu gibisinden sorayım bu ara siz hangi güç kaynağını kullanıyordunuz?bs II?
quote:
bu ara siz hangi güç kaynağını kullanıyordunuz?bs II?
sicaklar sicaklar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme