Şimdi Ara

EVGA GTX 780 SC 6 GB VS EVGA GTX 780 Classified (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

R9 290X PCS+ almalısın gtx 780den daha performanslı ve daha ucuz he amd istemiyorum dersen o zaman classified al

peki r9 290x lightning alsam nasıl olur dostum ? güvenilirmidir bazı sitelerde ısınma problemleri olduğu söyleniyor doğrumudur ?
  • valla bu techpowerup lightning incelemesihttp://www.techpowerup.com/reviews/MSI/R9_290X_Lightning/28.html

buda pcs+ incelemesihttp://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/R9_290X_PCS_Plus/27.html

şu anda r9 290x pcs+ 1396 lira vatanda

lightning 1800 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingarthasilker -- 30 Ağustos 2014; 18:41:53 >

• 6Clas kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil kartlar hakkındaki yorumunuza katılıyorum bu kadar yakınken fiyatlarını ve performanslarını görmeden 780 ti ye 2000 tl verilmez ancak bu kart 1000 tl civarına düşmez hocam temenniniz bu yönde olabilir ama 780 ti yeni çıkacak kartların çok gerisinde olmayacak.İkinci eli biliyor yada aktif kullanıyorsanız Nvidia ve İntel ürünlerinin fazla değer kaybetmeden elden çıkarılabildiğini biliyor olmalısınız.

780 ile 780 ti arasında 1000 tl fiyat farkı yok arada modeline göre fiyat farkı değişsede 600 tl gibi fark mevcut.Her iki kartıda kullandım hatta 780 den 780 ti ya geçtim ve şu an bu kartı kullanıyorum 780 ti 1080p 120-144 hz monitör yada 2k için daha uygun şimdi bu konfigürasyona sahip olanlar aradaki farkıda ödeyebilecek güce sahiptir zaten pcde zarar kaçınılmaz heleki ekran kartlarında....

780 referans 780 ti ayarına gelmesi için +200 mhz gpu oc ve 7008 mhz bellek hızına hızaşırtılmalı ki yetişebilsin ama 780 ti ında aynı oc kapasitesine sahip olduğunu unutmamak gerekir kısaca kart şu an tek gpuda en verimli ve güçlü gpuya sahip olduğundan fiyatı bulunduğu konum itibariyle f/p den uzak bunun nedenini tahmin edebilirsiniz.

Aslında vga işini en az zararla kapatmak için bu tür üst seviye gpular yerine 3.basamak gpularla SLI-CF yapılıp daha çok alıcı kitlesinin olması nedeniyle ve ekonomik olmaları hem zararı en aza indirir hemde satışı hızlandırır örneğin 280 tl ye gtx 580 ler bir saat geçmeden satılırken 1700-1500 tl gibi rakamlardaki 780 ti epey bekleyebiliyor nedeni bu kadar meblayı her kişinin ödemeyi göze almaması yada güvensizlik malum artık güven bu devirde altından değerli oldu güvenilir insanı bulmak oldukça zorlaştı aynı bizlerden daha fazla koparmaya çalışan aç firmalar gibi ama düzen böyle işliyor ve bizler bunu değiştiremiyoruz ya en iyi oyun deneyimi için 2000 tl lerden vazgeçeceğiz yada ekonomik bir model alıp akıcı oynanacak ayarlara oyunları alıp gittiği yer kadar kullanacağız devir idare devri bunu 780 ti kullanan biri olarak söylüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.