Şimdi Ara

EVGA Z97 ftw vs MSI Z97 gaming 7 hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kopyala-yapıştır yapan zihniyetlerle tartışacak halim yok hocam, vatandaş işine gelmediği yerler de cevap veremiyor, alakasız yerler de alakasız konular hakkında konuşuyor, önce diğer konularda ki durumlara cevap versin, bilgi ve kapasitesi varsa tabi...

@Wolftired

İki ürün arasında ki fiyat farkı önemlidir, Evga'nın anakartı Msi G7 ile denk bir ürün değildir, bu yüzden karşılaştırma yapman yanlış, önerim alacağın anakartta şu özelliklere dikkat et;

- Overclock kasacaksan eğer düzgün faz yapısı olsun, 8'li gerçek dijital faz tasarımı.
    - Dual bios önemlidir ve yeni sistem kuran kişilerin bu tür ürünleri almasını öneririm.
    - Sata ekspres desteği olmalı.
    - M2 sata port olmalı.

* Audio ve ethernet çipsetleri hemen hemen çoğu üründe aynı olduğu gibi, Gaming serisi ürünler de ilk Asrock'ın çıkardığı Killer Ethernet desteği ile beraber, Creative SoundBlaster seç çipleri destekliyor (Giga G5 ve Msi G7'de Realtek ALC1150 codec var) , ek olarak bu seviye de ki ürünlerin bazılarında optik ses çıkışına da yer veriliyor.

Kullanım amacına ve ihtiyacına göre tercih yapman iyi olur.

Msi G7 modeli, Gigabyte'ın G5 modeline denktir, Gigabyte daha ucuzdur.

• Hocam söylenecek her şeyi söylemişsin, bu vatandaşın donanımla alakası yok zaten açtığı konulara baksan gülmekten ölürsün, boşuna mı 32k post oldu, gören de bir şey sanıyor işte buna üzülüyorum, ezberci bir kişilik adam gece 4-5'te foruma giriyor kopyala-yapıştırları yapıp sonra toz oluyor, işine gelmeyene de cevap veremiyor her zaman ki gibi, hala Gigabyte H97 D3H için ofsayt demişti açıklama yaptım dönüş yapamadı.

Bu faz listelerini laf olsun diye vermedik, burada yapısı vs. hakkında herşey yazıyor ama anlayacak kapasite yok malesef;

http://i.hizliresim.com/AY9Lr0.png
    http://i.hizliresim.com/zE63oY.png

Marka fanboyluğundan öte bir bir şeyi yok, işine gelince Asus, işine gelince Sapphire, geçenler de de Sapphire Msi'a yetişemez demişti, sonrasında da Sapphire şöyle böyle demeye başladı, yani garip bir vatandaş, aklı başında olsa zaten saçma sapan ref. konusu yapmaz, forumda binlerce adam var, 2.el haricinde ref. konusu yapan var mı acaba yani.

Konu sahibinden de şahsen özür diliyorum ve malum vatandaşı dikkate almamasını tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

arkadaslar ikisi arasindayim sizce hangisini almaliyim aralarinda ne fark varki?

forum sayfasını sonuna kadar okudum ama kimse yanlış anlamasın

arkadaşa yardımcı olundu mu acaba merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.