Şimdi Ara

EviL..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.02i versionunda agilitynin hangi araliklarinda evilin calistigini bilen varsa yardimci olabilirmi?

• her server da aynı galba kardesH
    7k- 11k - 17k - 25k benim bildigim
  • ya bunda da ole de 25k dan sora napcam onu biLen varmi 1.02i nin max stadi 65k
  • o kadar Sm kasan var bu forumda bi aLLahin kulu bilmiomu.Hadi onlar bilmio admnlerdemi bilmio?
  • olm biz en fazla 32k stat ta fullenen mu da kastıq bunları soledimize tsekkur etcegine dediin lafa bak
    gerisini sen dusun bunları sızınle paylasmak bile onemli yoq kımse bılmıomus ta sumus ta agzımı bozma benım herhalde bıldıklermızı yazıoz
  • Sana noldu simdi.Sen bildigini soledin eyw daha ne diye ustune alinionki?
  • Ha ayrica oglumlu moglumluda konusma
  • coluk cocuk ugrasamam senle olm demekle seni yasıt gosterdim pard cocuk bak eger bilen olsa idi solerdi tamam mı beni pis pis konusturma
  • Hey ALLAH'ım yaa yaw kardesim senin sorunun ne bea bi derdin varsa cozek.Sana eyw dedik hala susmuon yaf tmm saol sen bildigini soledin daha ne ustune gidionki.pis konuscaksan da konus bakalım sadece lafta kalmasım demi
  • oncelikle s.a agi 26k dir ve 65k ise 60k dir
  • a.s
    simdi agi 26k dansora basamazmıyım onu mu diyorsun yani?_
  • senin seviyene dusmek istemem cocuk
  • yaw The_Witch kardes yeter artik yaf bayram arefesinde su yaptigina bak bea.Tmm ok ne dersen eyw oldumu
  • oldu tamm the witch fln deme la benim adım Barış
  • oOh bea ok benim adimda Eyup mem old.Ya bu konuyu artik tanisma kaynasma bolumumu yapak yaf sordugum sorunun cevabindan cok tartisma vardi
  • 40 mesaj kastınız burda valla helal olsun...
  • ya kardesim bizim attigimiz msjlar seni nie gerioki anlamadim bak sende 72. yi atmissin alla alla yaw.
  • bilgi paylaşımından tartışmaya çevirmişsin konuyu... bir baştan oku tüm mesajları , kimin ortalığı karıştırdığı belli oluyor.

@ birdaha cvp yazmicam onun için bu mesajıma sende cvp yazma
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.