Evet Beyler, almanyadan bi GM Takimi yeni bir PServer yapmis! Server cok hos! Bugün basladim! nickim SixtyOne! Sizi de beklerim, Fotressleri almamiz icin! Türkler basa Gecsin isterim :)
Ben Silk de alicam, Guild de kurucam! Istekli ve aktif oyunculari beklerim!
Server bilgileri Kopya ettim sizin icin!
Direk Linkler
Website: Silkroad Private Server: EvilRoad - Fear the darkenss! Download: Silkroad Private Server: EvilRoad - Fear the darkenss! Forum: EvilRoad Forums Facebook:https://www.facebook.com/evilroadNET TeamSpeak: ts3://ts.evilroad.net
Server bilgileri:
CPU: AMD Opteron™ 3280 (8 x 2,4GHz) 32GB DDR3 RAM 2x 2000TB SATA II, 7.200upm, 8 MB Hard Drives 100Mbit outgoing connection (Das werden wir eventuell ändern!)
Update ler gelecektir!
Bol özelliklerimiz de vardir!
Rates [table=head]Rate|Value Experience|15x Skill Points|20x Party EXP|20x Drop rate|10x Gold rate|10x Trade rate|50x Alchemy|2x [/TABLE]
Fonksionlar Oldschool 90cap server [Tek Cin] [Server icin Yapilmis Launcher ] [Guild Emblemler Calisiyor] [Battlearena var ] Capture the Flag Jangan cave aktif [Eski Job Sistem ] [Unique coinlerle Orb toplanip Seal of Evil silahlar aliniyor ] Silk oylama! [Guild cezasi Web site den siliniyor ] Kendi SOE Web sitemiz! Paymentwall - [ 10 Tane Ödeme sekli var ] Herkeze bir Baslangic seti! [ Roc 90 level icin uygulanmistir ] Items stackable Glowlar uygulanmistir! Vigor Potcudan alinir! Fortress War: Jangan, Hotan, Bandit! [Egy Silahlar 10DG ye ayarlanmistir ]
Eger sorulariniz veya sorunlariniz varsa, bize PM atabilirsiniz!
Takimimiz 5 kisidir!
[GM]Astinox (Me) - Team leading [GM]Roxithro [GM]Mixery [GM]CroW [GM]Weeds
Bizi Forumda ve Teamspeak3 bulabilirsiniz! Oyun icinde de bulma imkaniniz var!
Launcher
Starter set
Seal of Evil
Glows
+1
+2
+3
+4
+5
+6
+7
+8
+10
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme