Şimdi Ara

# EvilRoad Online #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet arkadaşlar 2 gündür bu serverın tutup tutmayacağını takip ediyordum,3 gün olmuş açılalı şuan 92 player var oyunda,hemen özelliklere geçelim.

Linkler

Web :www.evilroad.net
    Client :http://fabito.net/ev/evilroad.rar

Rateler

- Exp : 15x
    - Sp : 20x
    - Party Exp : 20x
    - Drop : 10x
    - Gold : 10x
    - Job : 50x
    - Alchemy : 2x

Özellikler

- Oldschool 90cap server
    - Sadece çin ırkı
    - Level kasmak için jangan cave
    - Vote 4 Silk ( 24 saatte bir 9 silk kazanırsınız )
    - Roc 90 Levele çekilmiş
    - Fortress War : Jangan, Hotan, Bandit
    - Guild ve Job cezaları kaldırılmış

Başlangıç İtemleri

# EvilRoad Online #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 28 Aralık 2012; 16:18:31 >

• 90 cap de canımı ye
  • Güzele benziyor..
  • sw güzelmi başlamaya değermi ?
  • @Başkent_üni

Sana yorum yapmıyorum üyeliğin süresiz uzaklaştırılacak haberin olsun.

@billur_tuz

Ben kimseyi servera zorla başlatmıyorum,gelin başlayalımda demedim,bilgilendirme konusu açıyorum,isteyen gelir isteyen gelmez bukadar basit.
  • player cokmu ve zamanla gelen olurmu düsüncen nedir patevra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzazaby

player cokmu ve zamanla gelen olurmu düsüncen nedir patevra ?

Hocam server 3 gün önce açılmış 92 online vardı en son baktığımda,herhangi bir olumsuzluk göremedim serverda,benimde sizden farkım yok server arıyorum,biraz daha göz gezdireyim.
  • Çekiyorum şuan keşke eu da olsaydı...Pill bugu felan var mı ona göre force de bi karar vereyim felan.
  • patevra hocam sende şuan inikmi o sw de ?
  • quote:

patevra hocam sende şuan inikmi o sw de ?

İndiriyorum 25 dakikası var şuan.

@gsliyim

Hocam bir bilgim yok konuşmak lazım gmler ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 28 Aralık 2012; 16:52:28 >
  • Girdim göz gezdirdim çok kalabalık değil pek kimseyi göremedim en yüksek 63lvl gördüm. Hoş server deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

patevra hocam sende şuan inikmi o sw de ?

İndiriyorum 25 dakikası var şuan.

@gsliyim

Hocam bir bilgim yok konuşmak lazım gmler ile.

Çok sollamayın hocam 44 dk ya iniyor

Edit:

http://www.evilroad.net/server-rankings.html

3 90 varmış şimdilik anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 28 Aralık 2012; 17:00:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Girdim göz gezdirdim çok kalabalık değil pek kimseyi göremedim en yüksek 63lvl gördüm. Hoş server deneyebilirsiniz.

Metin onay verdiyse tamamdır 63 level bayağı düşükmüş yahu , yani 3 günlük süre zarfında 80 olmaları gerekirdi diye düşünüyorum.
  • 70 de gördüm şimdi 80de vardır herhalde FreeDoom diye bi guild var bunlar kaleyi alır benden demesi boşa guild kurup kaleyi diretmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

70 de gördüm şimdi 80de vardır herhalde FreeDoom diye bi guild var bunlar kaleyi alır benden demesi boşa guild kurup kaleyi diretmeyin

http://www.evilroad.net/server-rankings.html

3. lermiş guildde belki 1. olabilirler ama guild lvl a göre olduğu için alfabetik sıradan dolayı 3. dürler

• Server iyi hoş,ama biraz daha edite ihtiyacı var,eğer sizlerde başlarsanız burada oynarım,yoksa tabiki tek sıkar,yorumları aldıktan sonra karar veririz.
  • quote:

Server iyi hoş,ama biraz daha edite ihtiyacı var,eğer sizlerde başlarsanız burada oynarım,yoksa tabiki tek sıkar,yorumları aldıktan sonra karar veririz.

Çogunluk nereye ben oraya ben varım indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceMavisi18

quote:

Server iyi hoş,ama biraz daha edite ihtiyacı var,eğer sizlerde başlarsanız burada oynarım,yoksa tabiki tek sıkar,yorumları aldıktan sonra karar veririz.

Çogunluk nereye ben oraya ben varım indiriyorum

Arkadaşlar bakın ben olabildiğince güzel serverları paylaşmaya çalışıyorum,illa ki buraya başlayacağız demiyorum,kota sorunu olmayanlar indirsin oyuna baksınlar karar versinler,neresi okey alırsa oraya başlarız,sonra burda 2-3 çocuk ötüp duruyor,ben sadece serverları paylaşıyorum hangisine karar verirsek ona başlarız.

• İndi.Rardan çıksında gireyim bi servera.Keşke eu da olsaydı o zaman tadından yenmezdi benim için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.