Şimdi Ara

Evimiz de Elerler Bunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: de_dust2

quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

quote:

Orijinalden alıntı: de_dust2

Şu kadro oynasın yeneriz
    Volkan(Mert)
    Gökhan Gönül-Bekir-Yobo-Hasan Ali(Ziegler)

Mehmet Topuz-Mehmet Topal-Salih-Stoch(Krasiç)

Sow-Webo

Bugün ki Kuyt ve Egemen'de ne istedin ?

İkisi de kötü oynamadılar bana göre ama bu kadro çıksın isterim.Kuyt dinlenmeli Bekir-Yobo ve Sow-Webo uyumlu oynuyorlar 4-4-2 oynamamız lazım

Kesinlikle 4-4-2 oynamamiz gerketigine inaniyorum tamam Kuyt da dinlensin ama Egemen oynasin;Adam arkaya top kaçirmiyo fiziği yerinde kafa toplarina hakim bugun dikkat ettim her Bekir kaçirdiginda kademedeydi Egemen.Bu arada kesinlikle Volkan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Ya eleman totem yapıyor anlamadınızmı? BU adamlar kontra atak yapsa ne olacak topu dağlara taşlara vuruyorlar. Hayatta gol mol atamaz bunlar. 1461 trabzon bunlardan iyi takım. Lille i cl de geçmiş bunlar bir de. Futbol böyle birşey işte.

Totem yapmıyorum çok ciddiyim hocam
  • Bate Borisov Spor Toto Süper Ligte tutunamaz küme düşer.

Sezonlarının ilk maçlarını yapmalarından mıdır nedir. Hiç bir varlık gösteremediler çok etkisizler ve kontra atak yapabilcek bir takım değil. Fenerbahçe güle oynaya çıkar. Sonraki turdada Plzene vurur çeyrek cepte. Hade hayırlı işler
  • Bate cok cok kotu, Fener rahat alir.

• Hlep adam akıllı oynarsa elenme olasılıgımızda var,bence cok da hafife almayın bu takımı..
    Ayrıca kuytı iyi bulanlar hangi macı izledi acaba..kuyt,baroni,bekir,gokhan gonul bu takımda yerleri yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar saçmalamayın nereye eliyorlar adamlar 2 pas yapmaktan acizler hani deyim olsun diye falan söylemiyorum gerçekten 2 pas yapamıyorlar. Takımlarında göze çarpan 1 futbolcu bile yoktu maçta. Neredeyse 90 dakika 10 kişi rahatça götürdü maçı fener. Burada 3-0 4-0 gibi rahat bir skorla eler fener.
  • Zor, kadıköyde defansımızı geçemezler. bu bekir-egemen yada yobo-egemen olsun farketmez...
  • Bate de yetenek 0

• vasliu bu takıma 10 basar abi, onu bile volkan sayesinde elemiştiniz düşün artık bate nasıl kötü bir takım
    sow u sol açık oynatmaya kalkmazsa yine rahat rahat geçeriz turu
  • bate takımı süper lige gelse ligde kalma mücadelesi verir. bu kadar açık ve net. nasıl buralara kadar gelmişler hayret.
  • Adamların taktiği belli. Kontraatak futbolu oynuyorlar. Fenerbahçe'yi de herhalde ölü gibi saldıracak diye düşündüler. Ama öyle olmadı. Zaten 10 kişi kaldıktan sonra defansa çekildik. Adamlar kontraatak yapamadılar dolayısıyla iki takım da istediğini yapamayınca 0-0 bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

Adamların attıgı tek gol 2 lik degerinde olucak ve seyircisiz . Hertürlü gollü beraberlik bateye yarıyo bence fener avantajlı skor fln almadı.

He o zmn Bate avantajlı yani.
    Arkadaş tabi ki avantajlıyız deplasmanda yenilmeyen her takım gibi.
    Biraz mantıklı yazın yahu..
  • Rahat eleriz diye düşünüyorum. Futbolcular dün soğuk hava ve sahanın bozuk olmasıyla da mücadele ettiler. Burada bizim istediğimiz şart altında oynanacak maç (seyirci cezası ayrı tabi).
  • Burda biz bunlara 3 tane atariz. Adamlar o zemine o soguk havaya alışık bizim icin iyi bir sonuçtu.

• Bir Alex olsa 70de girer dunku macı tek pasla bitirirdi.

Bu sene Kadıköy'de Sivas'a Karabük e yenilen biz degil miydik nasil bu kadar emin konuşuyorsunuz ? Paok Young Boys Spartak ? Hic mi ders almadınız ?

Sansa 1 gol yesek 2-1e çevirebilecek gücü yok takımın. Ne zaman Avrupa'da gol yedikten sonra turu geçebildik sanki.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.