quote:Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven Block atın sapık herife taşındıysa taşındı sanane abi sapıksa sapık sanane abi
quote:Orijinalden alıntı: HainKost0kquote:Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven Block atın sapık herife taşındıysa taşındı sanane abi sapıksa sapık sanane abi Alıntıları Göster kamyoncumusun yada baban kamyoncu mu ?
quote:Orijinalden alıntı: Kara Mithatkamyoncumusun yada baban kamyoncu mu ?Alıntıları Göster Tamam ben sakinim
quote:Orijinalden alıntı: Steve WozniakBu mesaj silindi.ana, bacı gibi kavramları öğretmek için size ne gibi uygulamalar yapılmalı bilemiyorum ki.
quote:Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven Block atın sapık herife taşındıysa taşındı sanane abi mesaj imza uyumsuzluğu
quote:Orijinalden alıntı: zorradamquote:Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven Block atın sapık herife taşındıysa taşındı sanane abi mesaj imza uyumsuzluğu Alıntıları Göster temizliğe yardıma gitsene fırsatları değerlendirin biraz şimdi sen temizlik yaparsın yarın o gelir yemek yapar sonra sen ona
quote:Orijinalden alıntı: zmaxmahalledekiler 5 inede salça olcak sen anca pencereden gizli gizli bakcaksın deterjanı bezi kaptım gidiyorum
quote:Orijinalden alıntı: burak2444deterjanı bezi kaptım gidiyorum Alıntıları Göster ss isteriz gardaş
quote:Orijinalden alıntı: cnryldzcamlar karşılıklı mıAlıntıları Göster üzülsem mi sevinsem mi haline bilemedim
quote:Orijinalden alıntı: InTheWindüzülsem mi sevinsem mi haline bilemedimAlıntıları Göster Temizlik bitti mi lan. Yoksa hala rüyada mısın
quote:Orijinalden alıntı: greencherTemizlik bitti mi lan. Yoksa hala rüyada mısınAlıntıları Göster Bunlar deney faresi tamam mı camlar bitişik garibim 5 metre zannediyor