LG Beko Bu arada listedeki markalar niye bu kadar dandik? Vestel, Siemens, Beko dururken?
Listedeki markalar gerçek klima markaları, vestel, arçelik, beko, demirdöküm klima yapamayan ona buna yaptıran fasoncu markalar, listedekiler sie dünyanın en iyi ve en az elektrik çeken markaları.
vestel ve beko fasoncu ha. oha! yuh yani
lg beko gebzede karton kutu imalatımı yapıyor! yada vestel city manisada vestel!
vesteli bilmesemde staj yaptığım beko teknoloji üretiyor! ve türkiyenin en hacimli üretimini yapıyor. atıp tutmayın artık yuh!
arçelik- beko, LG teknolojisi ile klima üretiyor hiç bir kendi teknoloji yok demekki staj yaptıgınız yerde boşa zaman kaybetmişsiniz, vestel ise çinden aldıgı kompresör ve kartları burada plastik ile birleştirip klima yaptım sanıyor, 15 sene vestele üretim yaptım evet atıp tutuyorum.
arkadaş gitmiş ama yuh artık. vestel kart imalatını yapıyor. çinden de almıyor. eskişehirden alıyor.
beko kartlarıda kendi imal ediyor, kompresörleride kendi imal ediyor ayrıca beko artcool serisini kendi imkanları ile geliştirdi. kaldı ki lgden ne teknolojisi alınıyor yahu? bu kadar ezik olmayın ya. milliyetçi değilim ki zaten karşıyımda biraz gerçekçi olun. gülermak bu ülkede onlarca milyon dolarlık tbmleri üretip tünel kazıyor. bu lkede azda olsa birşeyler yapılıyor.
LG-Beko idi ama niyeyse dün soğutmamaya başladı.Herkes gazı bitmiştir diyor.Servisi çağıracamda acaba ne kadar alırlar doldurmak için?
saçama sapan marklar yazılmış samsung,airfel vs. yok
quote:
Orijinalden alıntı: MiC
LG-Beko idi ama niyeyse dün soğutmamaya başladı.Herkes gazı bitmiştir diyor.Servisi çağıracamda acaba ne kadar alırlar doldurmak için?
40-50 TL gibi bişe olması gerek
Sibo-xksdapdas 6730 vantilatör .Serinliğin keyfini çıkar
8. kattayız ac bir pencere kombiye falan gerek kalmıyor
yokta zaten :D
pimapen en iyisi
bosch
ACS markasını göremedim.
Aç camı serinle
Arçelik nerde yau? Asıl markayı koymamışsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme