Şimdi Ara

Evion - The Foresight | Ana Konu l SUNUCU KAPANDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FlashKill

Güzele benziyor, bir deneyelim bakalım.
    Vayy be hocam seni 4-5 yıl önceden lol bölümünden hatırlıyorum, sen de mi metin2 oynuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaitan

Vayy be hocam seni 4-5 yıl önceden lol bölümünden hatırlıyorum, sen de mi metin2 oynuyorsun

Alıntıları Göster
    Merhabalar.
    Eski oyunculardandım bende hocam.Askerden yeni geldim hali hazırda boş vaktim oluyor.Sıkılmayayım diye biraz metin2 oynayarak zaman geçireyim dedim.Önemli olan bu sunucu isteğimi karşılayabilecek mi bakalım.
  • Nesne market açılmış bi bakayım dedim, hayatımda bu kadar p2w bi pvp daha görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: the real komp

Nesne market açılmış bi bakayım dedim, hayatımda bu kadar p2w bi pvp daha görmedim
    Her global sunucuda olan standart itemler mevcuttu. Sizin garibinize giden şey nedir? Eğer ki perma pet ve perma bineklerin ticaretinin olmamasi ise o konuya bende katiliyorum ki acmak zorunda kalacaklarini dusunuyorum. Cok kez acmayacaklarini soylediler ancak acmazlar ise kendi kayiplarina olur bunun disinda ekstrem birsey yok nesne marketlerinde hersey stabil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

Her global sunucuda olan standart itemler mevcuttu. Sizin garibinize giden şey nedir? Eğer ki perma pet ve perma bineklerin ticaretinin olmamasi ise o konuya bende katiliyorum ki acmak zorunda kalacaklarini dusunuyorum. Cok kez acmayacaklarini soylediler ancak acmazlar ise kendi kayiplarina olur bunun disinda ekstrem birsey yok nesne marketlerinde hersey stabil

Alıntıları Göster
    sınırsız pet ve bineklerin yanında lolipop vb bir sürü şey daha var ve hepsi %25'er canavar veriyor, üstelik senin de söyledigin gibi bunların ticareti yok yani para vermeyen ulaşamayacak. Buna ek olarak nesne markette satılan corlarda direk yakut olarak da alabiliyosun, dünyanın en saçma olayı olmuş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: the real komp

sınırsız pet ve bineklerin yanında lolipop vb bir sürü şey daha var ve hepsi %25'er canavar veriyor, üstelik senin de söyledigin gibi bunların ticareti yok yani para vermeyen ulaşamayacak. Buna ek olarak nesne markette satılan corlarda direk yakut olarak da alabiliyosun, dünyanın en saçma olayı olmuş bence

Alıntıları Göster
    Şu kisimda yanlisiniz var sanirim sadece perma pet ve perma binegin ticareti yok. Bunlar disinda her seyin ticareti bulunmakta. Ayrica o perma binek ve peti oyundan daha yuksek hasarlisini sureli olarak elde edebiliyorsunuz. Birde cor olayinda ise islenmemis cor onlar efsanevi degil bilginiz olsun bence denemeye deger ona bakilirsa Turk p sunuculari cok daha berbat halde buraya p2w demek biraz agir olur onlara bakilarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 14 Haziran 2019; 4:17:30 >

• Kayıtlar açıldı! Aşağıdaki linkten üye olmayı unutmayın. Ayrıca indirme linklerini de bugün paylaşacaklar.

>>>>
    www.evion.biz
    Just a moment...
    https://www.evion.biz/tr/account/create
  • Şuan oyun dosyalarını upload ediyorlar attıkları gibi burada paylaşacağım.
  • İndirme linkleri aktif! 22:30'da start verilecek!

1. Seçenek: Mega.nz (1)

2. Seçenek: Mega.nz (2)

3. Seçenek: Mega.nz (3)

4. Seçenek: Mega.nz (4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 14 Haziran 2019; 20:39:54 >

• Oyun nasıl denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuntt

Oyun nasıl denediniz mi ?
    Çok yorgun olduğum için yarım saat deneme fırstım oldu. Henüz tam olarak başlayamadım sadece göz gezdirdim. 22:30'da start verildikten sonra tam 1 saat saldırı altında kaldı daha sonrasında yavaş yavaş saldırıyı atlatarak herkesi oyuna almaya başladılar. Anlık 4k oyuncusu vardı hatta şuan bakımda sunucu. Yönetim ekibi ve GM'ler çok ilgili o konuda geri bildirimlere anında dönüş sağlıyorlar.
  • Oynuyorum ama oyun pay to win gibi duruyor.
  • Marketlerde satılanlar özel bir güç vermiyorsa sıkıntı değil. Ama edit tarzı bişey var sa oynanmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuntt

Marketlerde satılanlar özel bir güç vermiyorsa sıkıntı değil. Ama edit tarzı bişey var sa oynanmaz zaten.
    Oyundan elde ettikleriniz daha güçlü olacak nesne markete göre. Ayrıca görev sistemi var yaptıkca jeton kazanıyorsunuz. Bu jetonlar ile bir npc var köyde adını hatırlamıyorum şuan. Oradan nesne marketteki itemleri oyun içinden o şekilde elde edebiliyorsunuz.
  • İndirme linklerini yeniledim konu başından veya buradan seçip indirebilirsiniz

1. Seçenek: Transfer.xl (1)

2. Seçenek: Transfernow (2)

3. Seçenek: Mediafire (3)

4. Seçenek: Dropbox (4)

• Başlıyorum birazdan hangi bayraksın ?
  • Rehber lazım oyun için antikler vb nereden çıkacak taşlar ne işe yarıyor hiç bir bilgi yok.
  • Kırmızı bayrakta oynuyorum. Sunucunun eksikleri var, evet. Fakat düzenli olarak bakımlara başladılar ayrıca oyuncuların ilettiği tüm raporları dikkate alıyorlar ve bunlar üzerinde çalışıyorlar.

Ayrıca nerede takıldığınızı vs. birbirimize bu tür soruları sorarak bilgi sahibi olabilir ve öğrenebiliriz. Sormakten ve söylemekten lütfen çekinmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 17 Haziran 2019; 7:0:23 >
  • EP satın almak isteyenler Türkiye için kur farkını gözönüne alarak gayet makut fiyata çektiler.

>>>>
    www.oyunalisveris.com
    Evion EP Ürünleri En Ucuz İndirimli Fiyat | Anında Teslimat
    https://www.oyunalisveris.com/evion-ep

80 liraya 2600 EP alarak aşağıdakileri alabilir ve aşağıdaki nesne market itemlerini alabilirsiniz. Tabii bu benim önerim farklı alternatiflerde var.

500 EP 15 Günlük Kostüm (1500 HP & 10 Canavar)
    580 EP 15 Günlük Ahri Pet (1500 HP & 25 Canavar & 10 Metin)
    630 EP 15 Günlük Bastet Binek (25 Canavar & 20 EXP Bonus)
    580 EP 15 Günlük Lolipop (1500 HP & 25 Canavar & 15 EXP Bonus)
    280 EP 5 Günlük Hilal (3000 HP & 15 Canavar & 30 EXP Bonus)

Bunlar sizi en üst düzeye taşıyacak ekstra itemler. Ben önümüzdeki günlerde bahsettiklerimden almayı düşünüyorum. Gerçekten sunucuda eğleniyorum ve bu itemler gelişmemde çok etkili olacak. İlerleyen süreçlerde zaten Razador ve Nemere dönecek düzeye geldiğinizde EP'e ihtiyacınız olmayacak. Oyundan herşeyi kolayca elde edebileceksiniz.

Siteden kodunuzu aldıktan sonra nesne markete girip bu bölüme kodunuzu girebilirsiniz.

Evion - The Foresight | Ana Konu l SUNUCU KAPANDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 17 Haziran 2019; 6:54:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

EP satın almak isteyenler Türkiye için kur farkını gözönüne alarak gayet makut fiyata çektiler.

>>>>https://www.oyunalisveris.com/evion-ep

80 liraya 2600 EP alarak aşağıdakileri alabilir ve aşağıdaki nesne market itemlerini alabilirsiniz. Tabii bu benim önerim farklı alternatiflerde var.

500 EP 15 Günlük Kostüm (1500 HP & 10 Canavar)
    580 EP 15 Günlük Ahri Pet (1500 HP & 25 Canavar & 10 Metin)
    630 EP 15 Günlük Bastet Binek (25 Canavar & 20 EXP Bonus)
    580 EP 15 Günlük Lolipop (1500 HP & 25 Canavar & 15 EXP Bonus)
    280 EP 5 Günlük Hilal (3000 HP & 15 Canavar & 30 EXP Bonus)

Bunlar sizi en üst düzeye taşıyacak ekstra itemler. Ben önümüzdeki günlerde bahsettiklerimden almayı düşünüyorum. Gerçekten sunucuda eğleniyorum ve bu itemler gelişmemde çok etkili olacak. İlerleyen süreçlerde zaten Razador ve Nemere dönecek düzeye geldiğinizde EP'e ihtiyacınız olmayacak. Oyundan herşeyi kolayca elde edebileceksiniz.

Siteden kodunuzu aldıktan sonra nesne markete girip bu bölüme kodunuzu girebilirsiniz.

Ep ekleme kısmı nerede hocam? Oyun alışveriş ep kısmı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 17 Haziran 2019; 13:41:9 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.