Şimdi Ara

Evkur'da samsung S5 Alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark.lar evkur 2200 tl ye 10 taksit le samsung s5 satıyor sizce almak mantıklımı evkur senet konusunda ayrıca sıkıntıya sokarma ben düzenli ödeme yapsam dahi birde samsung türkiye garantili diyor doğrumudur acaba fikirlerinizi almak istiyorum..

• Pahalı üstelik evkurdan hiç bir şey alınmaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KıckerCVR K kullanıcısına yanıt
    kredi kartsız bu fiyata 10 taksit satıyorsa mantıklı olabilir gerçi vatanbilgisayar'ada bakabilirsin mikro kredi veriyorlar 0 faizli telefon için
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

kredi kartsız bu fiyata 10 taksit satıyorsa mantıklı olabilir gerçi vatanbilgisayar'ada bakabilirsin mikro kredi veriyorlar 0 faizli telefon için

vatan bilgisayarada gittim kredi kartımın asgarisini 2 kere geç yatırınca puanım düşmüş sanırım odeabank kradiye olumsuz cevap verdi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıckerCVR

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

vatan bilgisayarada gittim kredi kartımın asgarisini 2 kere geç yatırınca puanım düşmüş sanırım odeabank kradiye olumsuz cevap verdi :(

olabilir o zaman hocam mejbur evkurdan alacaksın normalde çok para koydukları için tavsiye etmezdimde 2200tl normal gözüktü bana
  • Alinir. Cunku insafli davranmislar 0 Faizle 10 Taksite boluyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, şikayet var sitesinden Bi inceleme yapmadan alma bence .. Çünkü bazı insanlara aldığı fiyattan daha fazlasını tahsil etmeye çalıştıklarına dair bir kaç yazı okumuştum. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama şikayet var.com sitesinde yazıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer öğrenci iseniz 2200 tl'lik bir yükün altına girmeyin. Zira 2200 tl Türkiye şartlarında 2 aylık maaş demek. Biraz daha mütevazı bir telefon alabilirsiniz. Tabi bu söylediklerim öğrenci olduğunuz varsayımı üzerine. Durumunuz çok iyi ise de, Evkur'a hiç bulaşmamanızı öneririm naçizane.
  • O telefona o para verilmez, hiçbir şekilde hak etmiyor parasını. S5 alacağına git 1200 liraya S4 al, 1350 liraya G2 32 gb al ya da 1450 liraya Z1 al. Bu fiyatlara bu telefonlar varken S5'e 2200 lira vermek akıl işi değildir. Ayrıca asla evkur'dan alma, kazık yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evkura hiç bi şekilde bulaşmayın, bi şekilde basınızıı ağrıtırlar
  • Öncelikle bence o fiyata telefon almak hemde o telefonu almak hiç mantıklı değil.

Ayrıca puanınınız düşük vb olduguna gore maddi sorunlar yasamıs veya yasıyorsunuz ki bu durumda hepten gereksiz.

Evkur elden senet yaptıgından zaten ekstra fiyat oluyor.Birde odeme sorunu yasarsanız 2200 verdıgınız telefonu sagda solda 1000 liraya satma calısırsınız.

Birde uzerıne zarara girersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Öncelikle bence o fiyata telefon almak hemde o telefonu almak hiç mantıklı değil.

Ayrıca puanınınız düşük vb olduguna gore maddi sorunlar yasamıs veya yasıyorsunuz ki bu durumda hepten gereksiz.

Evkur elden senet yaptıgından zaten ekstra fiyat oluyor.Birde odeme sorunu yasarsanız 2200 verdıgınız telefonu sagda solda 1000 liraya satma calısırsınız.

öğrenci değilim çalışanım ben ama dediğiniz gibi evkurdan almak mantıklı gelmedi bana baya bi sıkıntıya sokuyolar senet konusunda ayrıca dediğiniz gibi 2200 tl vermek s5 e yazık olur o paraya s4 htc one yada z1 arasında bi tercih yapmam lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Öncelikle bence o fiyata telefon almak hemde o telefonu almak hiç mantıklı değil.

öğrenci değilim çalışanım ben ama dediğiniz gibi evkurdan almak mantıklı gelmedi bana baya bi sıkıntıya sokuyolar senet konusunda ayrıca dediğiniz gibi 2200 tl vermek s5 e yazık olur o paraya s4 htc one yada z1 arasında bi tercih yapmam lazım

Al bi tane Lg G2 paran cebinde kalsın 1150 Tl.Z1 ile aralarında çok ufak farklar var.Fiyatı 1150 Tl

• quote:

ark.lar evkur 2200 tl ye 10 taksit le samsung s5 satıyor sizce almak mantıklımı evkur senet konusunda ayrıca sıkıntıya sokarma ben düzenli ödeme yapsam dahi birde samsung türkiye garantili diyor doğrumudur acaba fikirlerinizi almak istiyorum..

Merhaba s5 her türlü alınır ama vade farklı olursa cok kazık fiyata gelir. s5 de olan özellikler simdi hiç bir telefon da yok. imza mı atarım. Hayırlı Forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.