Şimdi Ara

Evkur'dan alışveriş yapan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
57.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilgisayar, büyük teknoloji marketlerinin dışında bir mağazadan alınmamalı

evkur işini boşver. bir tekno-sa'nın müşteri memnuniyetiyle kesinlikle yarışamazlar. fiyatının uçukluğu da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capiton_
    Vakti zamanında bir casper pc almıştık. Senet yapmışlardı ama en son senedi 1 hafta öncesinden yazmışlar ödemeleri öyle oluyormuş ama bu konuda bizi uyarmadılar. Faiziyle beraber ödemek zorunda kalmıştık. Ancak bilgisayarla yaşadığım bir yığın problem ve sıkıntıda cabası. Sana tavsiyem evkur - teknosa - bimeks gibi yerlerden alışveriş yapma özellikle bilgisayar alma. Ben aldım sorun yaşadım bir başkasıda yaşasın istemem...

Teknosa ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Bende teknosa gibi kaliteli yerlerden almasını tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: irish

Evkur u gördüğün anda koşarak uzaklaşmalısın...

.

Eve icra geldi diye konu açma sonra.
  • MediaMarkt'ten almayı düşünüyorum :)
  • EVKUR MALTEPE ŞUBESİNDEN ALIŞVERİŞ YAPTIM LANET OLSUN EVKURADA ORADAN YAPTIGIMIZ ALIŞVERİŞE DE SAKIN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN. Bİ TANE KOLTUK ALDIK 1 HAFTA SONRA KOLTUK ÇÖKTÜ ŞİKAYET ETTİK GELDİLER ALDILAR KOLTUGU 2 AYDIR GETİRMİYOLAR ARIOZ İLGİLENMİYOLAR.. LANET OLSUN EVKURA..
  • Evkur mu düşman başında almayın aldırmayın
    İnternetten bir bisiklet aldım parasını ödedim. Aradan bir ay geçti ürünü yollamadilar yetmedi küfür eder gibi şubeye çağırıp 178 TL daha ödersem yollayacaklarini söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.