Şimdi Ara

Evleneceğiniz kişide en çok ne ararsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEN BÜTÜN ŞIKLARI İSTERİM...
  • bende butun siklardan az bucuk alsam olmaz mı illa birini mi secicez yaw
  • sadakat ve saygıyı eklemek istiyorum .
  • bide akıllı yanımda dırdır etmeyecek bide dayak yemeye hazırlıklı olacak
  • 1.guzellik (cirkinbirini ne kadar sevseniz de gozunuz hep dısarıda olabilir ayrıyeten ilk goruste sizi ruh degil fiziksel gorunus etkiler, guzellik bu acıdan cok onemli)

2.sadakat ("ben bugun arkadaslarla carsıya cıkıcam sonra biyerlerde otururuz belki" dedigi zaman "lan alnım kasınmaya basladı, boynuz mu yiyom ne??!?" dememek lazım)

3.zeka (yaptıgınız esprileri anlamayan, kendi kendine kaldıgında maskara olan, milletin alay ettigi biri kesinlikle cekilmez olur; 40-50 yasındayken adam akıllı konusup tartısabileceginiz birisi olmazsa olmaz yani)

4.kendine saygı ve sevgi (kendini sevmeli, guzel bulmalı, kendini gelistirmeye calısmalı, basardıkları ile gurur duymalı ve kendine guvenmeli)

5.bana sevgi ve saygı (beni sevmeli, bunu gostermeli, alttan alabilmeli, taviz verebilmeli, olaylara benim acımdan da bakabilmeli, kendinin de suclu olabileceginin farkında olmalı, beni sevmeli)

6.Sex'ten korkmamali, hatta hoslanmalı (benimle tabii :)) )

7.bilgisyarlardan nefret etmemeli ;)

iste boyle siz ne dersiniz? bu saydıklarımın dısındak ozellikleri tasıyanlara noolcak dmeyin cunku ASK bu ot ve bok olayı :)
    "herkes icin mutlaka birisi vardır"

• zaten sevebilecegim kadin bi cok ozellikleri bi arada tasir guzellik en basta gelen ozellik deil benim icin
  • karşı cinsten olsun, güzel olsun, zengin olmasın, olmamı istemesin, anlayışlı olsun, çok zeki olmasın (aldatırsam anlar) ama bilgisayar kullanabilsin ki benim de kullanmama kızmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybsert

1.guzellik (cirkinbirini ne kadar sevseniz de gozunuz hep dısarıda olabilir ayrıyeten ilk goruste sizi ruh degil fiziksel gorunus etkiler, guzellik bu acıdan cok onemli)

2.sadakat ("ben bugun arkadaslarla carsıya cıkıcam sonra biyerlerde otururuz belki" dedigi zaman "lan alnım kasınmaya basladı, boynuz mu yiyom ne??!?" dememek lazım)

3.zeka (yaptıgınız esprileri anlamayan, kendi kendine kaldıgında maskara olan, milletin alay ettigi biri kesinlikle cekilmez olur; 40-50 yasındayken adam akıllı konusup tartısabileceginiz birisi olmazsa olmaz yani)

4.kendine saygı ve sevgi (kendini sevmeli, guzel bulmalı, kendini gelistirmeye calısmalı, basardıkları ile gurur duymalı ve kendine guvenmeli)

5.bana sevgi ve saygı (beni sevmeli, bunu gostermeli, alttan alabilmeli, taviz verebilmeli, olaylara benim acımdan da bakabilmeli, kendinin de suclu olabileceginin farkında olmalı, beni sevmeli)

6.Sex'ten korkmamali, hatta hoslanmalı (benimle tabii :)) )

7.bilgisyarlardan nefret etmemeli ;)

iste boyle siz ne dersiniz? bu saydıklarımın dısındak ozellikleri tasıyanlara noolcak dmeyin cunku ASK bu ot ve bok olayı :)
    "herkes icin mutlaka birisi vardır"

48978068908

Çok güzel özet

• Pembe nüfus cüzdanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhabbeti bol olsun. Güler yüzlü olsun.
  • Nefes
  • Büyük olması.
  • Güven. Tek önemli şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.