Şimdi Ara

Evleneceğiniz kişiye aileniz karşı çıkarsa... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hangi sebepten dolayı karşı çıkıyorlarsa ve bu gerekçe beni düşünmelerinden,ileride bana zarar verecek bir nedense onlara katılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 28 Ocak 2010; 16:17:00 >
  • Eğer kendine bakabiliyosan özellikle maddi olarak inan ne derlerse desin boşa çıkıyor dayımdan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Sawada

Eğer kendine bakabiliyosan özellikle maddi olarak inan ne derlerse desin boşa çıkıyor dayımdan biliyorum.

kaynımda da aynısını var, aynı aynı kaynıııım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Planet

Dostum ben evlenmiyorum..Sadece burdaki yorumları merak ettiğim için sordum.

Hocam her durum kendi içinde özeldir.. Saçma bi inatsa evlenir geçerdim. Geçerli bir sebebi varsa ona göre muhakeme yapardım.Bu durumlar kişilere ve ailelere göre değişir. O yüzden evleneceğin zaman böyle bir durum olursa o zaman sor. Yetersiz veriyle bu kadar oluyor çünkü. Bunların 2+2=4 diye bi cevabı olmaz.
  • Çok sevdiğim bi ablam bu yüzden evden kaçtı ve şimdi sürünüyo evede dönemiyo.Ama erkek için pek sıkıntı olcağını düşünmüyorum
  • Ailemin görüşlerini tabiiki dikkate alırım ama nihayetinde iş bende biter. Sonuçta biz de tutup dandik kızı eve getirecek değiliz. Ama yok suratı boyu fiziği hoşumuza gitmedi diye gerekçeler öne sürerlerse o zaman dikkate almam. Ailem de böyle bir yapıda değil zaten. Aslında bu soruyu bayanlara sormak lazım. Kız tarafının bu konularda ailesini dikkate alıp ailenin dediğine göre hareket etme ihtimali daha yüksek.
  • Anne baba birşey diyorsa bir bildiği vardır
  • @King Nothing
    eğer ailenden bi hayır görmediysen nası hayırsız evlat oluyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faivelley

Anne baba birşey diyorsa bir bildiği vardır

+10000
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.