Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Erkan0644 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.832
Cevap
557
Favori
600.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

Tefal Actifry arıyoruz uygun fiyatlı nerede bulabiliriz?

Ben hb da dan aldım.
    Ama burnumdan geldi doğrusu.
    200-250 tl ye geldi yaklaşık.
    Siz en uygun ne kadara buldunuz?

İnternette 250 den aşağı bulamadım ve mağazalarda 300 den başlıyor. 200 civarı bulmamız mümkünmü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

Bir ara morhipoda cekle 245 e aldım test ettim dugun oncesi cok memnunum tavsiye ederim

Şuanda 309 tl acaba kuponu nereden buldunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

Bir ara morhipoda cekle 245 e aldım test ettim dugun oncesi cok memnunum tavsiye ederim

Şuanda 309 tl acaba kuponu nereden buldunuz?

ben 6 ay once aldım o donem 25 tl lık cekım vardı ama sımdı verıyormu bılmıyorum ama sıtede ıkıncı el takas kısmında cek bulabılırsınız belkı takıp etmenız gerek
  • www.makroreyon.com
    Makroreyon.com - Hızlı Ve Güvenli Alışveriş
    http://www.makroreyon.com/Store/ShoppingCart.aspx

OCAK ET675MN11E
    DAVLUMBAZ LC66KA540
    HB43GT540E FIRIN

Ankastreleri buradan almayı düşünüyorum ama bulaşık makinesini aldığım siemens bayii, çok yüksek ihtimalle spot satıyorlar dedi, peki spot olsa ne olacak garantisi yok mudur ya da olumsuzluğu nedir diye sordum.
    Şöyle bir şey söyledi. Ürünler kapalı kutu gelir ama, refurbish yani müşteriden gelip tamir edilip tekrar paketlenen ürünler dedi.

Bilgisi olan var mıdır.

makroreyondan 3400 e aldığım ürünleri siemens bayiileri nakite 4100 , tanıdık siemens bayisi 3700e veriyor(kar olmadan)

• Arkadaşlar foruma özel, Kocaeli için fotoğraf-video arayanlara gayet uygun fiyatlı yardımcı olabilirim.. Bu işi kendim yapmaktayım, fiyat ya da bilgi almak isterseniz pm atabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: altmisbir61

Benim Aldıklarım.. Fiyat konusunda aklınızda olsun diye yazıyorum

LG 42 LM615S 3D LED TV 1080 TL (12 taksit)

Samsung RT59QMSW1 473 Lt Net Hacim Nofrost Buzdolabı 1200 TL (10 taksit)

Samsung 8800LSV 8 Kg Elmas Kazan Çamaşır Makinesi 800 TL (10 taksit)

Profilo 3110 ETL 1 Gözü Elektrikli Tam Boyun Fırın 540 TL

6 Kişilik Cam Mutfak Masası+6 Sandalye 300 TL

Bellona Duru Majör Koltuk Takımı 2600 TL (12 taksit)

Alpmob Dalgalı Orta & Zigon Sehpa 85 TL

selamlar,şimdi bellonanın sitesinden baktım duru majör takımın peşin fiyatı 3126 lira gözüküyor siz o fiyata 12 taksitle nasıl aldınız öğrenebilir miyim.bayi falan mı tanıdıktı yoksa sitede fiyatlar mı şişirme üstadım

• beyaz eşya alacaklara pazar 23:59 a kadar süren haftasonu kampanyamızdan faydalanmalarını öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=73458789&mpage=3
  • Dün Bursa inegöle gittim İstanbul'dan fiyat olarak hiçbir farkı yok boşuna gidip yorulmayın adamlar nerden geldiğinizi soruyo yanımızda oralı biri olmasına rağmen hiçbir şey değişmedi uygun falan değil bilginize
  • çamaşır mak. arıyorum... war mı şuan uygun avantajlı bişey.. kurutmalı da olabilir ???
  • merhaba arkadaşlar,
    mobilya alacaksınız, fakat evde nasıl duracağını mı kestiremiyorsunuz? aynı dertten muzdaripken, google da aşağıda linkini verdiğim programı buldum.
    room arranger

bu program sayesinde eşyaları yerleştirip, odanın içinde 3d gezerek nasıl duracağını görebiliyorsunuz.
    örnek olarak kendi oturma odamın planını ve basit bir 3d görünümünü aşağıya ekledim. işinize yarayacağını düşünüyorum.

edit: örnek bir youtube videosu ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 15 Nisan 2013; 22:14:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

merhaba arkadaşlar,
    mobilya alacaksınız, fakat evde nasıl duracağını mı kestiremiyorsunuz? aynı dertten muzdaripken, google da aşağıda linkini verdiğim programı buldum.
    room arranger

bu program sayesinde eşyaları yerleştirip, odanın içinde 3d gezerek nasıl duracağını görebiliyorsunuz.
    örnek olarak kendi oturma odamın planını ve basit bir 3d görünümünü aşağıya ekledim. işinize yarayacağını düşünüyorum.

edit: örnek bir youtube videosu ekledim.

güzel yararlı bir program henüz denemedim ama aklımızda bulunsun

• www.sweethome3d.com

Bende dizayn için bu programı kullanmıştım, buda fena bir program değil. Room arranger'ı denemedim ama akşam birde ona bakayım.

• hocam heryerde 10 tl aşşa burda iki tanede mixer var

• quote:

Orijinalden alıntı: buraco

çamaşır mak. arıyorum... war mı şuan uygun avantajlı bişey.. kurutmalı da olabilir ???

Aeg araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExZaL

hocam heryerde 10 tl aşşa burda iki tanede mixer var

Eyvallah hocam şuanda en iyi fiyat ve hediye fırsatı ile en cazip fırsat bu.

Teşekkürler.

• rica ederim bende almayı düşünüyorum hediyeleride cazip güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Kasım ayı için yurt dışı bal ayı turu arıyorum.
    1 haftalık olacak.
    Nereyi tavsiye edersiniz?

hocam ne oldu bır yerler bulabıldınız mı bende agustos sonu gıbı arıyorum ama hala bulamadım aslında forumda balayı ıle ılgılı boyle duzenlı bır konu baslıgı bulamadım varmı dır daha oncekı balayı tecrubelerını anlatacak arkadaslar daha sonrası ıcın cok faydalı olacaktır
  • Abi, evlenecek kız bulsak da tek derdimiz eşya olsa... :(
  • Balayı için yurtiçi fırsat var mı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.