quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: oktrates @ akaras:Bankada 10 bin Telem var Azmış masrafını kurtarmaz. Üstünü tamamlarsın
quote:Orjinalden alıntı: Savage sonuc ne simdi, kurtuldukmu senden kurtulamadıkmı ? Yok burdayım aranızadayım @ Snage: Çiçeği sana doğru atacağım takip et yakala
ateş olmayan yerden duman çıkmazmış, dervişin fikri neyse zikri oymuş, ak akçe kara gün içinmiş. hayırlı olsun
quote:Orjinalden alıntı: Çeşminaz ateş olmayan yerden duman çıkmazmış, dervişin fikri neyse zikri oymuş, ak akçe kara gün içinmiş. hayırlı olsun Yok be nabız yokladık sadece
quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: Çeşminaz ateş olmayan yerden duman çıkmazmış, dervişin fikri neyse zikri oymuş, ak akçe kara gün içinmiş. hayırlı olsun Yok be nabız yokladık sadece Hangi kız eceline susamış seninle evlenecek kadar?
quote:Orjinalden alıntı: *ORION* quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: Çeşminaz ateş olmayan yerden duman çıkmazmış, dervişin fikri neyse zikri oymuş, ak akçe kara gün içinmiş. hayırlı olsun Yok be nabız yokladık sadece Hangi kız eceline susamış seninle evlenecek kadar? Kızlar pek tipim değildir
quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: *ORION* quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: Çeşminaz ateş olmayan yerden duman çıkmazmış, dervişin fikri neyse zikri oymuş, ak akçe kara gün içinmiş. hayırlı olsun Yok be nabız yokladık sadece Hangi kız eceline susamış seninle evlenecek kadar? Kızlar pek tipim değildir Tüh !senin erkek olduğunu sanan ,"geçerken uğradım bi mesaj atıp kaçtım "tipi elemanlardan zannetireğdim kendimi
quote:Orjinalden alıntı: *ORION* Tüh !senin erkek olduğunu sanan ,"geçerken uğradım bi mesaj atıp kaçtım "tipi elemanlardan zannetireğdim kendimi ne olacak senin sonun
quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. quote:Orjinalden alıntı: *ORION* Tüh !senin erkek olduğunu sanan ,"geçerken uğradım bi mesaj atıp kaçtım "tipi elemanlardan zannetireğdim kendimi ne olacak senin sonun Açtığım bopiklere bakmıyon galiba? evleniyorum mutlu son