Şimdi Ara

EVLENME TEKLİF ETTİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: T o m m y

Arkdaşa Bir Hediye İnş Mutlu Olursunuz..

EVLENME TEKLİF ETTİM

zuhauhauhauh yaw yarıldım bea çok muhteşem bi hediye bu

• quote:

Orjinalden alıntı: aglarm

/>
    Evlilik bir bardak taze süt içmek için evde inek beslemeye benzer
    />

Bunu Mehmet Ali Erbil Demiyormuydu Yaf

• ben başka biryerde gördüm ama şimdi hatırlamıyorum bu sözü yabancı bi adam söylemiş galiba
  • Bak dostum ben tecrübeLi değiLim ama bi kac taktik veriyim sana :)
    Daha önce 7 kez tekLif aLdım 2 kez de tekLif ettim haLa bekar oLabiLirim beLki ama :)
    Neyin nasıL oLduğunu az cok biLiyorum.
    Eğer kız düşünmek istiyorum dediyse 2 sonucLar şöyLe geLişir;

Cevap hayırsa birden söyLeyerek seni üzmek istememiştir ve hayır diyeceğini hissettiğin anda ona şöyLe söyLersin; AceLe etme, aceLemiz yok zaten beraberiz iyice düşün sonuçta hayatımızı beraber geçirme kararını aLıyoruz dersin ve kesinLikLe ve kesinLikLe tekrar ediyorum KesinLikLe konuşmasına izin verme !
    Konusursa cünkü ayrıLırsınız hayır demesini bırak yani :) ELveda der.. En iyisi ayrıLmamız Ahmet :D biLirsin tipik sözLer işte.. herneyse geLeLim evet cevabına

Cevap Evet oLacaksa ( seni gercekten seviyorsa Evet oLamLıdır ) Kendini ağırdan satmak için cevabını yarın vereceğini söyLemiştir. Evet cevabını yarın pat diye aLamazsın kesinLikLe, karsına cıkıpda Evet kabuL ediyorum demez. Kem küm estek köstek faLan fiLan vızıLdar sonra der ki : biLemiyorum böyLe pat diye oLdu mu biraz düşünsek daha iyi değiLmi faLan fiLan :) Ona biraz daha zaman tanı ve evet demesini bekLe.

Tekrar söyLeyim gercekten evLenmek istiyorsa Zaten direk Evet diyecektir.

BuLusmaya giderken kesinLikLe 1 buket cicek götürmeyi unutma !!!
    BoL şansLar diLiyorum dostum HayırLısı neyse o oLsun :)

• hayırlısı diyelim ama sonuç hayır lı olursa üzülme
  • Yazık etmeyim kardeşim kendinize evlenip
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVastating

Yazık etmeyim kardeşim kendinize evlenip

• sonuş her türlü hayır(lı) birşey olacaktır
  • başka hayırlı espri olmasın lütfen
  • hayır derse ben gönül eglendirilecek bir ilişki degilim de ve arkanı don git
  • ilginize çooooook teşekkürler arkadaşlar (seviyom dh yi) süpersiniz...
    cevaplarınızdan bi harman oluşturup akşam karşısına donanımlı ve kendine güvenen biri olarak
    çıkacam... akşam ola hayrola..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SamueL06

Bak dostum ben tecrübeLi değiLim ama bi kac taktik veriyim sana :)
    Daha önce 7 kez tekLif aLdım 2 kez de tekLif ettim haLa bekar oLabiLirim beLki ama :)
    Neyin nasıL oLduğunu az cok biLiyorum.
    Eğer kız düşünmek istiyorum dediyse 2 sonucLar şöyLe geLişir;

Cevap hayırsa birden söyLeyerek seni üzmek istememiştir ve hayır diyeceğini hissettiğin anda ona şöyLe söyLersin; AceLe etme, aceLemiz yok zaten beraberiz iyice düşün sonuçta hayatımızı beraber geçirme kararını aLıyoruz dersin ve kesinLikLe ve kesinLikLe tekrar ediyorum KesinLikLe konuşmasına izin verme !
    Konusursa cünkü ayrıLırsınız hayır demesini bırak yani :) ELveda der.. En iyisi ayrıLmamız Ahmet :D biLirsin tipik sözLer işte.. herneyse geLeLim evet cevabına

Cevap Evet oLacaksa ( seni gercekten seviyorsa Evet oLamLıdır ) Kendini ağırdan satmak için cevabını yarın vereceğini söyLemiştir. Evet cevabını yarın pat diye aLamazsın kesinLikLe, karsına cıkıpda Evet kabuL ediyorum demez. Kem küm estek köstek faLan fiLan vızıLdar sonra der ki : biLemiyorum böyLe pat diye oLdu mu biraz düşünsek daha iyi değiLmi faLan fiLan :) Ona biraz daha zaman tanı ve evet demesini bekLe.

Tekrar söyLeyim gercekten evLenmek istiyorsa Zaten direk Evet diyecektir.

BuLusmaya giderken kesinLikLe 1 buket cicek götürmeyi unutma !!!
    BoL şansLar diLiyorum dostum HayırLısı neyse o oLsun :)

Hoca,

Özgeçmişine bakınca bu tavsiyeleri kimse dinlemez söyleyeyim

• O sana Hayır demiş bile dostum evlilik teklifi için "Bugün git yarın gel" yada "Biz Sİzi Ararız" mantığı kullanılmaz. Anında alamadıysan cevabını geçmiş olsun...
  • İşin büyük kısmını halletmişsin bundan sonrası daha kolay olur.Tabi evet derse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 26 Şubat 2009; 13:39:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

İşin büyük kısmını halletmişsin bundan sonrası daha kolay olur.Tabi evet derse.

Evet derse asıl iş yeni başlamış demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

İşin büyük kısmını halletmişsin bundan sonrası daha kolay olur.Tabi evet derse.

Üstad sizin orda ev ve düğün masraflarını kız tarafı mı çekiyor
  • öyle paldır güldür evlenme teklifimi edilir zaten çoğu kişi evlilik teklifini cevabı evet olacağı için eder yani artık baya zaman geçmiştir bir birinizle uyuşuyosunuzdur çok seviyosunuzdur bu ne yahu :D
  • cevabı bize bildirmeyi unutma hacu. merak ettim şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memcho

O sana Hayır demiş bile dostum evlilik teklifi için "Bugün git yarın gel" yada "Biz Sİzi Ararız" mantığı kullanılmaz. Anında alamadıysan cevabını geçmiş olsun...

aynen öyle.
    karşındanki insan o an evet diyemiyorsa senden şüpheleri vardır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.