Şimdi Ara

Evlenmek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adliye sarayına gidiyorum. Evlilik konularına giriyorum Evli değilsiniz. Yalnızlık zor, değil mi? diyor. Nasıl halledicem bu işi ?

• Evleneceğiniz kişiye nişan yüzüğü vereceksiniz. O da nişan yüzüğünü kullanırsa düğün ayarlayabilirsiniz
  • Çok teşekkürler de iki tane mi almak lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1350 -- 16 Aralık 2008; 20:26:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Show Must Go On

Çok teşekkürler de iki tane mi almak lazım ?

vereceksiniz dedigini yanlıs anlama..

2 tane nisan yüzügü alıcaksın birini giyiceksin birinide ilgilen deyip kullandan nisan yüzügü diyiceksin..

ondan sonrada iliskiler > aile > düğün ayarla..
  • tabi vip değilsen bunların hepsi hayaldir sadece
  • Ben V.I.P'im evleneceğim kişi değil bişi olur mu?
  • 2 nizinde vip olması gerekli diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evlilik Teklifi...
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: darklifes

2 nizinde vip olması gerekli diye biliyorum

• evlenmek güzel şey ben şu anda düğün gününü bekliyorum ancak bir sorum var evleneceğim bayan şu an hamile ve ocağın 2-3 ünde bebeğini dünyaya getircek(bebek başkasından).Evli olduğumuz için bebek otomatikman benimde çocuğum mu sayılıcak ve ebeveyinlik puanı alacakmıyım?yoksa benimde müstakbel eşimden ayrıca bi çocukmu yapmam gerek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darklifes

evlenmek güzel şey ben şu anda düğün gününü bekliyorum ancak bir sorum var evleneceğim bayan şu an hamile ve ocağın 2-3 ünde bebeğini dünyaya getircek(bebek başkasından).Evli olduğumuz için bebek otomatikman benimde çocuğum mu sayılıcak ve ebeveyinlik puanı alacakmıyım?yoksa benimde müstakbel eşimden ayrıca bi çocukmu yapmam gerek?

senin cocugun sayılmaz puan alamazsın..

cocuk yapman gerekicek.
  • Sitede V.I.P bayan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.