ok yaw meraklanma mesafeler sorun diil bak benim hala oğluda istanbulda oturuyor bizim mahalleden evlenecekti dün nikahına gidecektik yani mesafe önemli değil allah başka sorun vaermesin yeter hala oğlunun halası öldüğü için nikahı ertelendi gariban zaten evlenmek için 35 yıl neklemiş bide bu çıktı
KIZIN ÖZELLİKLE BURNU ÇOK GÜZEL..
egzantirig tşk ler ama hala bu işte bişeyler eksik gibi geliyor
_ETUSCH_ hacı onunki de baya bi kötü olmuş yaw
altinokta
hayırlı olsun, oğlunuz olursa adını archuman koyun biraz garip olur ama geride benden bişeyler kalsın zira bu cuma ölecem
evet bekarlık sultanlık değildir yaşasın evlilik(de bunun için beni niye banladın annamdım )
hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: SaintEagle
önce reklam a
bu reklamları açılır kapanır yapsanız olmuomu yav
mutlu olacağını düşünüyorsan hiç durma evlen hacı eksik birşeyler var diyorsun hiçbir zaman herşey tam olmaz kusursuz insan yada kusursuz ilişki olduğunu sanmıyorum...
Mehiriyet yeter artık dejawu oldummmmmmmmmm
yaw mehiriyet benim işyeri gene değişti yaaaw neyse çaycılıktan kurtulduk sen ngelirken genede haber uçur ben gelebilirsem terminale gekllirim
Trinity bulundu sonunda
quote:
Orjinalden alıntı: ermanTR
Trinity bulundu sonunda
trinity bendim yaw yoksa ben sanal trinity miyim
trinity ne demek
quote:
Orjinalden alıntı: _ETUSCH_
trinity ne demek
quote:
Orjinalden alıntı: angora_s
quote:
Trinity bulundu sonunda
yu rak
quote:
Trinity bulundu sonunda
quote:
Orjinalden alıntı: angora_s
quote:
Trinity bulundu sonunda
quote:
yaw mehiriyet benim işyeri gene değişti yaaaw neyse çaycılıktan kurtulduk sen ngelirken genede haber uçur ben gelebilirsem terminale gekllirim
ben seni bulurum
quote:
Orjinalden alıntı: MehiriyeT
quote: