Şimdi Ara

Evlenmeyi düşünüyor musunuz? Artık düşünmeyin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
9.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende seni bekliyordum. Olayın özünü anlatmaya çalışırken böyle rakamlara takılarak tuhaf polemiklere girecek arkadaş nerede kaldı diye merak etmeye başlamıştım. :)) kardeşim rakamlara bu kadar takılma olayın ana noktasına odaklan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enverrss E kullanıcısına yanıt
    Su attigin yorum rakibini rezil etmeye bedel

• kadir basarmak kullanıcısına yanıt
    1.en onenli oncelik calisiyorsa meskeki uyum
    Kimse bana ask mesk edebiyati yapmasin .Tayin olsun tatiller olsun nobeti olsun calisma sartlari seninkiyle uygun degilse bitir

2.Kizin düşünceleri, yasam tarzi ,sohbeti ahlaki senin kulturel yapinla uyumlu mu ?Degilse bitir

3.Sadece kizin degil ailesinin kulturel düzeyi ne?
    Ailesine katlanirim deme annen baban olacaklar ve baslarina birsey gelse sen bakacaksin

4.Guzellige aldanma
    Onu kendi cinsin gibi gorup ben bir omur bu huylarla bu insanla yasayabilir miyim diye sor kendine

5.Evlilik cocuk demektir cocuk demekse senin hayatının artik oncelik arzetmedigi anlamindadir .Simdiye kadar kendin icin kurduğun hayalleri unut .Ya da evlenmeden onlari yasa

Simdi butun bunlari herkes sagliyor mu ?
    Tabiki hayir .Cunku bunlari saglamak son derece zor .Cevrendeki 5 yili gecmis evli insanlarin cogunlugu mutsuz .Bunu evlenince goreceksin zaten .Sirf cevre baskisi gibi nedenlerden dolayi ayrilmayi goze alamiyorlar .Tipki bu sebeple evlendikleri gibi
    Neyse ben daha fazla birsey yazmiyim .Sadece iyi dusun sonra pişman olma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    Ya ben zaten evlenmeyi dusunmuyorum evlenirsemde 32 34 yas belki ve aile ve toplum baskisiyla evlenicek kadar taban iq lu bir insan degilim benim sadece kasvetim insanlarin kendilerini evlenmek zorunda hissetmesi.

Mahalleden arkadasim var daha parasi yok nisanlandi ama sonra ayrildi anlasamadi bide dayisinin kizi idi .d

Insanlar cidden komik ya neler gordum varya .d bir anlatsam gulmekten yazamiyorum

• Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    Anneme simdi sordum evlilik zorunlu mu diye

Verdigi cevap : esine bakabilen evlensin esine bakamayan evlenmesin dedi.

Dedim kadinda calissin .d

Dedi calismak zorunda degil istedigini yapar dedi.

Boyle bir evebeyne sahibim .d

• Glamor kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Bir ömür boyu mutluluklar :)

• Kısmetse bu yaz düğünüm var. Üstteki rakamları ancak babanız fabrikatörse ancak öyle olur. Onlar bile bu kadar harcayacaklarını düşünmüyorum sosyete kaygısı yoksa eğer.

Şu ana kadar harcadığım para 35 bin tl. Alacağımız şuan için halı ve perdeler kaldı. Altınları saymıyorum hiç onlar zaten yatırım amaçlı olarak kendimiz kullanacağız. Nerden baksanız 20 bin civarıda o tutacak malesef. Diğer düğün masraflarınıda işin içine katınca 70 bin civarı bir şeyler çıkmış olacak.

Evlendikten sonra eşim de bende çalışacağız bu arada. tek taraflı çalışıp bu kadar masrafın altına girmek akıl karı değil zaten. Masrafların yarısını ailem karşılayacak, diğer türlü belinizi doğrultamıyorsunuz malesef.
  • İroniyi anlamayan nesle aşina değiliz.

• daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Dilerim hayalinizdeki gibi bir hayatiniz olur.

• Bay Robot kullanıcısına yanıt

• Balayını da Musk aganın taşıtıyla Mars’ta yaparsınız.

• Forumun sıcak fırsat uzmanları bu düğünü 45.000 liraya çıkarır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir basarmak

Anneme simdi sordum evlilik zorunlu mu diye

Verdigi cevap : esine bakabilen evlensin esine bakamayan evlenmesin dedi.

Dedim kadinda calissin .d

Dedi calismak zorunda degil istedigini yapar dedi.

Boyle bir evebeyne sahibim .d
    Bu zaten 65% ulke ici, ulke disi butun kadinlarin kafasinda olan bisey

Erkek calisir kadinin butun temel, lux ve ultra lux ihtiyaclarini karsilar. karsiliginda erkeginin yemegini icmesini utusunu yapar aslinda yapmaz onunda yarisini erkege kitler...

Erkek kole yani tek islevi karisinin eline para saymasi baska bi islevi yok eyer bunu basaramazsa aninda siddetli gecimsizlik ve beraberinde bosanma davasi gelir.

Dusununce bi erkek olarak bana zor geliyor ama birden aklima erkek orumcekler geliyor.
  • Bu devirde evlenmek gerçekten saçma sosyal medyanın kurbanı olmuş aklı bi karış havada kızlarla evlenmek bana mantıklı gelmiyore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık o kadar piyasa yükselmişki 70 80 milyRa millet bişey tutmadı diyiyor 70 milyar ya 70 bi insan yemese içmese 20 yıl çalışsa ancak bu parayı görüyor ve buna biz bişey tutmadı diyiyoruz.

Kadınlar o kadar mantıklı ve zekiki 7 yıllık sevgilisi olan evlenen bi kız arkadaşım evlendi ne kadar tuttu dedim bişey istemedim 120 milyar harcadı dedi allahtan bişey istememişsin ya 7 yıldır sevgilin hiçmi iyi gününüz olmadı o kadar aşıksın hiçmi esnek davranamadın görücü usulune lafım yok mantığa dayalı olur ama abi 5 yıl 10 yıl sevgili olan kızlar neden düğün zamanı erkeğini yoluyor neden neden hiçmi için sızlamıyor işte kadınların bizden farkı bu ölümüne bile sevse asla mantığı elden bırakmıyorlar bizde halen yalnızlık çekilmez saygı sevgi diyip duralım:)

Evli arkadaşlarımın hiçbiri evde benimle konuşamıyor konuşmak için bakkala gidiyorlar o evin içinde noluyo abi karı silahmı dayıyor sana neden evde 10 dk teli Açamıyırsun işte olay bu bi örümcek ağı gibi hersey yavaş yavaş işleniyor sıralama şu.

Önce yavaşca arkadaşlarını kaybediyorsun,sonra akrabalarını en sonda aileni ve bi bakıyosun aslan gibi adama tasmayı takmış.

Çoğu anne kızına bu lafı söylemiştir çock yap iyice eve bağla inanın bi kadının çocuk yapması bile 20 yıllık bi plana dahil duymuşsunuzdur çocuk var diye ayrılamıyorız amaç belli ams topluma güzel görünmrk için anne gibisi yok çocuguma ölürüm laflaru söyleniyor halbuki çocuk malesef bi silah ve ööür boyu nafaka demek.

Biz halen saygı sevgi evlilik hoştur yalnız yaşanmaz diyelim oyunun kralını kadınlar yapıyor çok kadın tanıdım yanılmıyorum inanın

• cengizhan66 kullanıcısına yanıt
    Cok dogru. Ayrica erkek orumcek benzetmeniz guzeldi :))

• Hann- H kullanıcısına yanıt
    Mantikli degil abi zaten onlarda zaten birilerini yontma derdide

• ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    Abi senin soyledigin herseye inaniyorum ben. Gercekten yazilarini okuyunca illede birseyleri tecrube edinmeye gerek duymuyorum

• Saçma sapan adetler yerini bulsun diye ne kendini ne aileni borca sokmak ( para varsa da savurmak) ne kadar akıl kârı ? Bu zihniyette biri olsa evlenmem zaten. Şu şartlarda borç içinde bir hayata başlamaktansa geleceğe yatırım yapmak lazım.

• Gelinin ailesine niye bir şeyler almak zorundayız ya ? Kesinlikle düşünmüyorum evlenmeyi falan
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.