Teknoloji hayatımızın her alanında büyük kolaylıklar sağlıyor. Bunlardan birisi de ev temizliği. Yoğun iş ve ev temposu arasında temizlik sürecini kolaylaştıran buharlı temizleyiciler, suyu yüksek sıcaklıklarda buhara dönüştürerek evinizdeki her yüzeyde derinlemesine temizlik sağlıyorlar. Peki “en iyi buharlı temizleme makinesi hangisi?” Tertemiz ev ortamı isteyenler için hazırladığımız içeriğimizde kullanıcı yorumlarıyla birlikte en iyi buharlı temizleyici tavsiyeleri bulacaksınız.
Mikro elyaftan yapılmış zemin temizleme bezi ve kılıfı
Kärcher SC 3 EasyFix kullanıcı yorumları 💭
👨 Kärcher bu işi biliyor. Şimdiye kadar gördüğüm ve kullandıklarım arasında en iyisi diyebilirim. İyiki almışım, yorulmadan ev mis gibi oluyor. Sipariş verecek olanlar yedek bez de alsa iyi olur. Kullanması gayet kolay ütü mantığında suyu bittikçe dök haznesi açık zaten o yüzden dökmesi de rahat. Ayrıca fark ettiğim bir şey var ev eskisi gibi de tozlanmıyor. Bu da evin güzel temizlendiğini gösteriyor bence.
👩 Makineden o kadar çok memnun kaldım ki resmen elim ayağım oldu. Çok pratik bir alet. Benim gibi temizlik yapmayı sevmeyen bir insanı bile temizlik delisi yaptı. Keşke daha önce alsaydım. Mükemmel bir makine.
2️⃣ Bissell SpinWave Cordless
105 watt çalışma gücü
Fayans, döşeme, mermer ve ahşap zeminlere uygun
Sert zeminleri temizlemek için özel pedler
Temizlik pedlerini çamaşır makinesinde veya elde yıkanabilir
Kablosuz kullanım özelliği
4 saat şarj, 20 dakika kullanım süresi
Bissell SpinWave Cordless kullanıcı yorumları 💭
👨 80 metrekarelik dairemde kullanıyorum. Kullanımı basit, köşelere bile ulaşabiliyor. Zemini dezenfekte etmek için haftalık olarak kullanıyorum. Memnunum.
👩 Mükemmel! Gerçekten çok iyi çalışıyor... Olumsuz yorumlar nedeniyle oldukça kararsızdım ama yine de sipariş ettim, iyi ki de etmişim. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Çocuğum olduğu için her gün kullanıyorum.
3️⃣ Ariete 4163
1500W çalışma gücü
6/7 dakikada ısınma
500ml hazne kapasitesi
Otomatik kablo (5 metre) sarma
180 derece dönebilir başlık
Ariete 4163 kullanıcı yorumları 💭
👨 Buhar verme butonuna kesintisiz bastığınızda 200 ml suyu kısa bir süre içerisinde tüketiyor ancak çok güçlü bir buhar püskürttüğü için inatçı lekeleri kolayca çıkartabiliyor. Çok ince bir nozul var paketin içinde. Bu nozulu kullanarak set üstü ocakta biriken kirleri çözmek için kullandık. Yıllardır ne kadar uğraşsak da çıkartamadığımız kirleri kolayca çıkardı.
👩 Sunulan performans ve dahil aksesuarlar göz önüne alındığında, ürünün fiyatı makul. Buharlı temizleyicinin performansı oldukça güçlü. Fiyatına göre hiçbir eksiği yok diyebilirim. Tavsiye ederim.
4️⃣ Kärcher SC 1 EasyFix
Güçlü 3,0 bar buhar basıncı
1200W çalışma gücü
Küçük, kullanışlı ve saklaması kolay
Cihaz üzerinde çocuk kilidi
Mikrofiberden yapılmış zemin temizleme bezi ve kılıfı
Bakteri ve virüslerin %99,99'unu yok etme
Kärcher SC 1 EasyFix kullanıcı yorumları 💭
👨 Küçük boyutu, hafif tasarımı ve hızlı ısınma özelliği sayesinde hızlı ve kolay bir temizlik sağlıyor. Özellikle fayans, laminat ve cam yüzeylerde harika çalışıyor.
👩 Performansından oldukça etkilendim. Aksesuarları kullanımı kolay hale getiriyor ve buhar basıncı gayet yeterli. Temizlik işlemini hızlandırdığı için zaman kazanıyorum.
5️⃣ Black & Decker BHSM1615DSM-QS
1600W çalışma gücü
Autoselect teknolojisi
17 adet aksesuar
Mikrop, bakteri ve virüslerin %99,9'unu yok etme
Kısa ısınma aşaması, 18 saniye içinde kullanıma hazır
👨 Alırken çok araştırdım. Aldığımdan beri de parasını hak etti. Baslıkların hepsini kullanır mıyım diye düşünmüştüm ama hepsini de kullandım. Şimdilik koltuk ve zeminde kullandım. Duvar ve fayansları da yapacağım. Normalde vileda benzeri mop kullanıyordum inanın hiç temizlemiyormuş.
👩 Banyo, yerler, kapı, pencere, mobilya temizliğinde kullandım. Rahat ve konforlu. Çok iyi çalışıyor ve çok kullanışlı aksesuarlara sahip.
6️⃣ Fakir Alina Clean
1300W çalışma gücü
330ml su haznesi
Çıkarılabilir kireç önleyici filtre
10 farklı fonksiyonel kullanım başlığ
LED uyarı fonksiyonu
360 derece dönebilen başlık
Fakir Alina Clean kullanıcı yorumları 💭
👨 Temizlikle başı dertte olanlar hiç çekinmeden alın. Kaliteli bir ürün pahalı benzerlerinden hiç farkı yok. Buharlı bir temizlik için ideal. İçinize buharlı temizlik siniyorsa mutlaka alınabilir.
👩 İlk kullandığımda suyunu çok geç ısıtmıştı ama daha sonra ütü kadar sıcak buhar vermeye başladı suda sızdırmıyor alacaksanız düşünmeden alın derim. Ben çok memnun kaldım. Buhar gücü gayet iyi yormuyor.
7️⃣ Yui NV602
270 derece dönebilen yapı ile ergonomik kullanım
Mermer, parke, fayans gibi farklı yüzeylerle uyumlu
5 farklı başlık ile geniş kullanım imkânı
25 dakikaya kadar buharlı temizlik
250 ml’lik geniş su haznesi
Mikrop, bakteri ve virüslerin %99,9'unu yok etme
Yui NV602 kullanıcı yorumları 💭
👨 Ürün çok güzel ve kaliteli. Süpürdüğüm halıdan yine de toz çıktı harika bir ürün herkese tavsiye ediyorum. İçinden 3 farklı başlık çıkıyor her alana uygun bir başlığı var. Özellikle derz aralarını temizlemekte çok işime yaradı.
👩 Camlarda fayanslarda iz bırakır mı diye düşünmüştüm ama bırakmıyor, pırıl pırıl yapıyor. Buhar gücü oldukça güçlü ve iyi. Ürün çok ağır değil o yüzden tek elle de rahatlıkla kullanabiliyorum.
👨 Ürün gayet işinin hakkını veriyor. Başarılı ve kaliteli. Yaklaşık olarak 9 aydır kullanıyoruz, herhangi bir sorunla karşılaşmadık.
👩 Buhar gücünden oldukça etkilendim. Tamamen ısınması 10 dakikadan az sürüyor. Montajı da çok kolay.
9️⃣ Fakir Pocket Clean
950 - 1100 W çalışma gücü
3 bar’a kadar yüksek basınç
Yaklaşık 3 dakikada ısınma
Hijyenik ve organik temizlik
Çocuk kilidi
8 farklı aksesuar
Fakir Pocket Clean kullanıcı yorumları 💭
👨 Çok memnun kaldım iyi ki almışım evim hijyen ve temizlikte buluştu resmen.
👩 Ben çoğunlukla koltuklarımda kullandığım için memnun kaldım yorucu olmuyor pratik. Birde peteklerin içini temizledim. Pratik, küçük ve kullanışlı. Araba için de çok güzel.
🔟 Arçelik K 7804
1500W çalışma gücü
0.4 litre su tankı
20 saniyede ısınma
Üçgen başlık ile köşe temizliği
Halı ve sert zemin için uygun
Arçelik K 7804 kullanıcı yorumları 💭
👨 Ben böyle güzel bir ürün görmedim herkese tavsiye ederim villadan kurtuldum pratik ve büyük rahatlık. Çok güzel, kullanışlı. Buharın verdiği temizlik de farklı oluyor.
👩 Aşırı memnunum yazlık evim için ikincisini de aldım. Ürün çok kullanışlı, tertemiz yapıyor, ayrıca alerjik oğlum çok mutlu deterjan kokusu olmadığı için. Temizlikten sonra ev ferahlıyor.
Sonuç olarak, ev temizliğinde en iyi performansı elde etmek için bir buharlı temizleyici kullanmanın önemi büyük. Kullanıcı yorumlarına dayanarak en iyi buharlı temizleyici modelleri ve markalarını araştırdık. Hem zeminlerde hem de diğer yüzeylerde etkili bir temizlik sağlayan en iyi buharlı mop ve süpürgeler arasında seçim yaparken, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun olanı belirlemeniz oldukça önemli. En iyi buharlı temizleyici kullanıcı yorumları göz önüne alındığında Kärcher, Bissell ve Ariete markaları öne çıkıyor. Bu ürünlere Kara Cuma indirim döneminde daha da ucuz fiyatlardan sahip olabilirsiniz.