< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keynesinkızı -- 15 Kasım 2023; 18:42:19 > |
evli erkek arkadaş ssli
-
-
orta yaş krizine girmiş bulduğuna şey yapacak çok tehlikeli aynı bizim sait abi gibi -
Köpek olsa tasmasını tutmam derdim bu adam için -
Hayaller "bugün yine harikasın" gerçekler "lan" -
Böyle insanlarla muhatap olmak zorunda değilsin. Bir de soruyor musun
-
Sen max 5/10'un
Senden çok çok daha iyi kızlarla her hafta düzenli takılıyorum
Ama Türk kültürü kadınları çok şımartıyor. Benim yaşadığım ülkede gelsen ortalamanın altı olursun çok net
TR'de standartlar baya düşük. Damacana şişesine bile halleniyor millet , o yüzden kızlar da şımarıyor haliyle
-
Simardigim kısım ne pardon senin eşin arkadaşına böyle şeyler yazsa ne düşünürsün -
quote:
Orijinalden alıntı: mrslimshady_reloadedSen max 5/10'un
Senden çok çok daha iyi kızlarla her hafta düzenli takılıyorum
Ama Türk kültürü kadınları çok şımartıyor. Benim yaşadığım ülkede gelsen ortalamanın altı olursun çok net
TR'de standartlar baya düşük. Damacana şişesine bile halleniyor millet , o yüzden kızlar da şımarıyor haliyle
Türk kızları güzeldir, kötü beslenme ve spor yüzünden biraz geride kalıyorlar. Ve bu konu o konu değil reis
-
Ege SaymanyoutubeHAKSIZMIYIMhttps://www.youtube.com/watch?si=Kr3PBT9QE1s5yKu8&v=6SlAQzqBUho&feature=youtu.be
-
Hata sende aradaki mesafeyi korusaydın -
Ya Harun abi çok devrik yazmışsın hiç birşey anlamadım.
-
abla baslik cok ikilemde birakiyor. okuyana kadar metres sandim seni -
Seni tanıyor muyum -
Uzak dur abla -
Aşk adamı -
Özür dile ondan. İstediği herneyse zorluk çıkarma
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
orta yaş krizine girmiş bulduğuna şey yapacak çok tehlikeli aynı bizim sait abi gibi
|
Hayaller "bugün yine harikasın" gerçekler "lan"
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X