Şimdi Ara

EVLİ PS3 OYUNCULARI KULÜBÜ - Kuruluş 30/04/09 - 43 ÜYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.324
Cevap
5
Favori
286.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Blackby

@Fujivelvia, muhakkak ki dediğin doğrudur. İlla ki çok olgun ve düzgün arkadaşlar var. Ancak biliyorsun ki araızda büyük yaş farkı olan arkadaşlar da var. Biz bu yaşı bizden fazla ufak olan arkadaşları sevmiyor falan değiliz. Sadece yaşı gereği biraz daha olgunlaşmış, dünya görüşü ve olaylara bakış açısı bize yakın olan arkadaşlarla olmak istedik.

edit : isim hatası

@Blackby,

Gayet iyi anliyorum sizi, sadece aldiginiz onlemi biraz "sert" buldum o kadar :) Yeni olusumunuzla beraber umarim eskiden oldugundan daha zevkli saatler gecirirsiniz, rahatsizlik verdiysem affola :)
  • estağfrullah fujivelvia.
  • @fujivelvia

selamlar sanada dostum.
    ben seni anlıyorum bu düşüncende haklısındır tabiki düzgün ,seviyeli sohbet etmek için evli olmak gerekmez ama böyle bi oluşumda o seviyeyi yakalamak için riski en aza indirip belli olgunluğa erişen kişileri bu paylaşımın içine sokmak için evli olma şartı koyulmuştur.bu söylediğim benim şahsi düşüncemdir ve bana göre doğrusuda budur .yoksa sende haklısın hocam

edit:sen zaten olayı anlamışsın ,saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 1 Mayıs 2009; 3:05:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

@fujivelvia

selamlar sanada dostum.
    ben seni anlıyorum bu düşüncende haklısındır tabiki düzgün ,seviyeli sohbet etmek için evli olmak gerekmez ama böyle bi oluşumda o seviyeyi yakalamak için riski en aza indirip belli olgunluğa erişen kişileri bu paylaşımın içine sokmak için evli olma şartı koyulmuştur.bu söylediğim benim şahsi düşüncemdir ve bana göre doğrusuda budur .yoksa sende haklısın hocam

edit:sen zaten olayı anlamışsın ,saygılar

@ _2FAST4U_

Sonucta biraz daha rahat olunmali diye dusunuyorum sadece. Hepimiz kendi basimiza veya arkadaslarimizla eglenceli zaman gecirmek icin aldik bu aleti sonucta :) Bir de aidiyet duygusu da onemli tabi, anladigim ve gordugum kadariyla sizler forumda oldukca uzun zamandir aktifsiniz ve bu da gunluk iliskilerde de rastladigimiz sorunlara yol acabiliyor. Neyse sabah sabah konuyu uzattim bos yere :) Imam okumaya baslamadan ben bikac tur GT5P atsam fena olmaz. PSN'den eklemek isteyenler olursa, forumdaki nickimle ayni... Gorusmek uzere, herkese iyi sabahlar :)

• İyi sabahlar Fuji .

edit : gerçi daha yatmamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackby -- 1 Mayıs 2009; 3:29:50 >
  • @fujivelvia

psn ye ekliycem seni,iyi sabahlar kardeşim,
  • Altuğum iyi sabahlar
  • günaydın arkadaşlar :)
    hayırlı olsun yeni başlık arkadaşlar. ...

şu fifa turnuvasının formatını burayada koysana Altuğ..
  • hayırlı olasun, ben evliyim ama şimdilik iki klübede üye değilim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

hayırlı olasun, ben evliyim ama şimdilik iki klübede üye değilim...

+1903

aynen ben de gizli evliyim
  • gunaydın arkadaslar, şimdi gordum valla bu baslıgı, yeni olusum hayırlı olsun..
  • Herkese günaydın
  • Günaydın arkadaşlar...Daha 5 dakika önce uyandım Gece Socom oynarken , koltukta uyuya kalıyordum nerdeyse. Beyaz'a diyorum bayılacağım artık. Adam nereye gidiyon diyor .

Gökay, FİFA'yı ve formatı halledeceğiz abi merak etme
  • Günaydın

Yeni başlık sanki biraz yeni evlenenler için gibi olmamışmı ??? :))

(Yeni'den sonraki virgül gözümden kaçmış ama genede ilk bakışta biraz yeni evliler gibi olmuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asifan -- 1 Mayıs 2009; 13:07:36 >
  • illaki evli mi olmak lazım bu ne biçim demokrasi
    sizin başınız yandı diye bizimki demi yansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atl@s

illaki evli mi olmak lazım bu ne biçim demokrasi
    sizin başınız yandı diye bizimki demi yansın

hahahaha koptum bu isyana
  • @Atlas, elbet bir gün başın yanacak

@afsin, haklısın.. biraz öyle olmuş. düzelttim hemen.
  • geceki socom superdi, çok eglenceliydi... aksam yine takrarlayalım..

evli olmayanların kendi aralarında bir oluşuma gitmelerini tavsiye ediyorum, "bekar ps3 kullanıcıları ve yardımlaşma derneği"
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogorock

geceki socom superdi, çok eglenceliydi... aksam yine takrarlayalım..

evli olmayanların kendi aralarında bir oluşuma gitmelerini tavsiye ediyorum, "bekar ps3 kullanıcıları ve yardımlaşma derneği"

Gökmen, socom az daha kalabalık olsa 5 vs 5 süper ötesi olur.

dediğin dernek kurulursa en kalabalık dernek olur herhalde

• Aramıza katılan üye ;

asifan - Alpaslan

Aramıza hoşgeldin Alp.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.