Şimdi Ara

EVLİLİK TEKLİFİ İÇİN YARDIM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu siteye göz atıyordum zaten adı duyulmuş bir marka ama pahalı geldi ürünler.
    http://www.zenpirlanta.com/site/index.php
  • Çakma alacagına 1000-2000ne normal bisey al. Kuyumcuya gidip fikir alısverisi yapman daha sağlıklı olur bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunseeker123 S kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi aynı ürünler çok farklı fiyatlarda olabiliyor. Ben de hediye bakıyorum yıl dönümümüz için bir tektaş almayı düşünüyorum. Goldstore'dan altın bir kolye almıştım zamanında yine o siteyi inceliyorum o da güvenilir bir marka fiyatları da uygun geldi.
  • SlashMJ kullanıcısına yanıt
    Çakma almayı düşünmüyorum zaten hocam. 1000 diye yola çıkmıştım kesenin ağzını açtım 2000'e kadar bakalım ne olacak
  • trampstamp T kullanıcısına yanıt
    o sitede uygun fiyatlı bir şeyler varsa bana bi haber verir misin hocam artık süre azalıyor yaz bitmeden bitireyim şu işi
  • Ciginix kullanıcısına yanıt
    Uzun sevmezlermiydi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Pırlanta istiyosan bu sayfadakilere bir bak bütün pırlanta takılar burada hediyeli ürünler falan da var. 2000 liraya bir sürü ürüm var. Ben max 500 tllik bir şeyler baktığım için taşsız ürünelere bakmalıyım heralde
  • trampstamp T kullanıcısına yanıt
    Hangi sayfa hocam
  • Ben de zamanı da etmiştim bizimki sonra yürümedi. Benim aldığım o kadar pahalı birşey değildi. Gittik ikimiz beraber seçtik tek taşını. Kendi 170 kiralık bir yüzük seçmişti. Gayet de hoş duruyordu. İkinizin gitmenizi tavsiye ederim
    Bütün pırlanta ürünler burada var sayfayı yazmayı unutmuşum. Sen yine de geniş çaplı bir aratştırma yap tek bir siteden bakma kampanyası olan firmaları da incelemeni öneririm. Hadi kolay gelsin
    http://www.goldstore.com.tr/liste/pirlanta
  • beyler sağolun. dün goldstore'dan aldım tektaşı. Fiyatlar gayet uygun diyebilirim diğer sitelere göre. Kampanyalı bir ürün vardı güzel bi kolye hediyeli. onu aldım. dün sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. ücretsiz kargo ve düzgün ürün beni memnun etti. üstümden bi yük kalktı sonunda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.