Şimdi Ara

EVOBT RS6 İNCELEME (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
39.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lene

hocam link verirmisin Kılıf için .sipariş geçeyim.teşekkürler.

gitti gidiyor mu ?
    ali express mi ?
  • sunsea78 S kullanıcısına yanıt
    gitti gidiyor /kılıf
    Teşekkürler..
  • batarya yeni olduğundan mıdır nedir şarjı çabuk düşüyor..
    2 sefer tam boşalttım tam doldurdum..inşallah düzelir bu batarya ,yoksa işimiz var
    Hocam bugün sensör sorunu çıktı ,götürdüm telefoncuya adam çok proğram yüklediğim için yapar dedi ve fab.ayarlarına çekti düzeldi. Şimdi eve geldim proğramlar falan yükledim sorun yine devam etti. Bende ekran koruyucu laylonı söktüm ve şuan sensör canavar gibi oldu. Ayrıyeten ekran koruyucu jelatin ne kadar kalınmış öyle ilk defa görüyorum. İnşallah ekran çizilmez ilerde. Gerçi hep sol cepte taşırım ama bilmiyorum yinede.
    Sizlerde bu sorun oldumu hiç sensör sorunu. Daha önce kullandığım lm 525 telefondada öyleydi laylon kaplatınca sensör sapıtıyor onuda jelatinsiz kullandım.
    Ayrıyeten telefona proğram oyun doldurunca baya bi ağırlaşıyor mesela telefon edecem yaklaşık 5sn sürüyor araması .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bugün sensör sorunu çıktı ,götürdüm telefoncuya adam çok proğram yüklediğim için yapar dedi ve fab.ayarlarına çekti düzeldi. Şimdi eve geldim proğramlar falan yükledim sorun yine devam etti. Bende ekran koruyucu laylonı söktüm ve şuan sensör canavar gibi oldu. Ayrıyeten ekran koruyucu jelatin ne kadar kalınmış öyle ilk defa görüyorum. İnşallah ekran çizilmez ilerde. Gerçi hep sol cepte taşırım ama bilmiyorum yinede.
    Sizlerde bu sorun oldumu hiç sensör sorunu. Daha önce kullandığım lm 525 telefondada öyleydi laylon kaplatınca sensör sapıtıyor onuda jelatinsiz kullandım.
    Ayrıyeten telefona proğram oyun doldurunca baya bi ağırlaşıyor mesela telefon edecem yaklaşık 5sn sürüyor araması .

selam ..Ben ilk geldiğinde üzerinde front yazılı bir koruyucu vardı onu çıkardım.Şindi bir tanede ince ekran koruyucu var.. sensör sorunu çıkmadı.Yavaşlanada olmadı hiç..ama devamlı 300-400 kb boş ram var...

Şuan maaşallah süper telefon. Bir vüris proğramı kurmuştum daha önce sanırım o mahvetti .
    Şimdi sıfırdan format çektim ,tek tek kurdum ,jelatin te çıkartım sorunsuz. Yalnız jelatin işini halledecem sonra.
    Belkide böylece kullanırım. Bilmiyorum.

• quote:

Şuan maaşallah süper telefon. Bir vüris proğramı kurmuştum daha önce sanırım o mahvetti .
    Şimdi sıfırdan format çektim ,tek tek kurdum ,jelatin te çıkartım sorunsuz. Yalnız jelatin işini halledecem sonra.
    Belkide böylece kullanırım. Bilmiyorum.

Sifirdan. Format nasil cekiyorsun aklimizda bulunsun lazim olur. Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sıfırdan derken yani fab, ayarlarına iki sefer çektim ,sd kartı formatladım. Falan işte

• Lene kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun abi telefon almışın bende sana ne oldu geldi mi bimeks e yazacaktım 1520 belki almıştır profiline bakıyım dedim bunu aldığını fark ettim tekrardan hayırlı olsun nasıl memnun musun

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Sağolasın aldık bakalım bunu gayet memnunum. Inanırmısın lm1520 halen bimekste yok :) gıcık oldum almadım. Vaz geçtim soğudum. Tekrar androide geçtim.

Özellikleri de güzelmiş 5" Full hd 4 çekirdekli işlemci ram biraz olmuş ama fiyatına göre normal kamerasını da unutmamak lazım 13mp.

Bimeks para kazanmak istemiyor demek ki

525 i ne yaptın yedek telefon olarak mı ayırdın.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    525 i takas ettik öyle aldım bunu ,üstüne vererek. Elden satamadım wp8 i duyan kaçıyor millet hep androidci olmuş :) ne yaparsın.

Haklısın 2.eli çok zayıf ancak sahibinden de gidiyor.

• Birkaç örnek resim..

selamlar
     EVOBT RS6 İNCELEME EVOBT RS6 İNCELEME EVOBT RS6 İNCELEME

• Arkadaşa video ve fotoğraf performansını gösterdim telefonun bayıldı..
    gerçekten kamerası çok güzel çekiyor..
    bu arada pil azmı gidiyor ne ;ya telefon yeni olduğu içinde, olabilir bilmiyorum ,her akşam şarz ediyorum..
  • Arkadaşlar benim telefonun ekranı çatladı bugün ,sanırım bir yere vurdum. Hiç haberim yok.
    Hep sol cepte taşırım. Nasıl olmuşsa çatlamış. Servise gönderdim. Garanti dışı oluyormuş.
    249 tl istiyorlar. Mecburen yaptıracağız başka çare yok :(

• Bu servisin Allah belasını versin ,halen haber yok .ne zaman yapılacağını da söylemiyorlar. Web sitelerindende takip edemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bu hafta sonuna kadar da gelmezse adli mercilere ,Tüketici hakem heyetine gideceğim.

• Telefonu bugün 799 TL'ye aldım. Kutu dizaynı hoş aksesuar olarak eksiği yok. Hatta kılıfı bile kutudan çıktı.
    Full HD ekran hızlı olması ve kamera çözünürlükleri gayet iyi. Samsung galaxy s4 e o kdar para vermeyeyim
    ama o özelliklerde bir telefon olsun diyorsanız tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.