Arkadaşlar karantina günlerinde baya sıkıntı yaşadım telefonla ilgili. Telefona su girdi/kaçtı ve kurulayıp pirinçte bekletmeme rağmen ekranın su kaçan kısmı çok parlak ve benek benek su lekeleri var. Arka ve ön kamera buğulanmış ama içeriden. Telefon şarj alıyor, ısınınca anlık görüntü gidip geliyor ama ekranda lekeler vs olmasına rağmen dokunmatiğinde sıkıntı yok. Pirince koymadan önce fön makinesiyle uzaktan min seviyede ısıttım sıcak soğuk ama o zaman su daha çok dağılıyordu. Aşırı ısınıyor. Ana kart ve bataryaya sanırım su gelmedi ama içindeki çıkmıyor. Pirinç de suyu emmiyor. Önde ekran koruyucu var, çıkaramadım. Temizlerken baya bi su kaçtı ama telefon aşırı ısınmadıkça kullanılıyor sanırım.
Evofone'dan almıştım. Kasko/sigorta da yaptılar. Sigorta sözleşmesine baktım su, nem ve rutubet konusunda hasarı karşılıyorlar. Evofone teknik servisine göndersem sıvı teması ücretini sigorta karşılar mı? Gulf sigorta hakkında baya bi şikayet var, ekran değişiminde yan sanayi ekran takmışlar vs. Ne tavsiye edersiniz? Kasım'da almıştım, 1 yıl geçmedi yani kasko geçerli. Evofone ve genpa garantilerinden faydalanabiliyorum. Karantina yüzünden biraz daha bekletiyorum ama ne yapmamı önerirsiniz?
Kasko micare++ olarak geçiyor bu arada.
Up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme