Şimdi Ara

EvoPAD R9740 mı Cube U30GT2 mi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birkaç gündür tabletleri inceliyorum
    istediğim özellikler;
    4 core 1.6-1.8 ghz alwinner harici herhangi bir işlemci (RK3188 favorim)
    2 gb ram
    4gpu mali 553 mhz
    9.7 veya 10.1 inç (ips veya retina ekran en az 1920x1200 çözünürlük)

EvoPAD R9740 mı Cube U30GT2 mi almalıyım? EvoPAD R9740 mı Cube U30GT2 mi almalıyım?

Bu iki tablet isteğimi karşılıyor fiyat olarak evopad r9740, 50 lira daha fazla ve retina ekrana sahip fiyat önemli değil bütçem 600 tl zaten
    fakat evopad r9740 retina 2048x1536 px 9.7 inç olmasına karşın cube U30GT2 dünya çapında daha bilinmiş bir marka ve U30GT2 1.8 ghz preformans olarak da mükemmel...
    Daha önce piranha bs tab 10 kullanmıştım vasatın ötesinde bildiğiniz çöptü... alwinnerdan dilim yandı bi kere....
    sürekli donuyor tepki vermiyordu kırmak üzereydim tableti kardeşime verdim.
    ben genelde film izlerim fakat bazende asphalt oynamak istiyorum.
    şimdi bu iki tablet arasında hangisi daha iyi donma problemi olmaz dediğiniz model hangisi U30GT2 mi evopad R9740 mı?
    tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum olumlu olumsuz tüm değerlendirmeleriniz çok önemli benim için... saygılar :)

U30GT2 özellikleri
    CPU - İşlemci : QUADCORE - 4 Çekirdek Rockchip 3188, 1.8 Ghz, Cortex A9
    Grafik Kartı : Mali400 - 4 çekirdek 533 Mhz
    İşletim Sistemi : Android 4.1.1
    Ram : 2 GB DDR3
    Dahili Bellek : 16GB
    Mikro Sd Kart : 128Mb-32 GB
    Ekran : 10.1 inç, 10 noktadan Dokunmatik IPS
    Çözünürlük : 1920 * 1200
    Kamera : Arkada Flaşlı 5 Mp Autofocus Kamera,Önde 2 Mp Kamera
    Wifi : Var
    3G : Harici 3G modemleri destekler
    HDMI : Var
    Bluetooth : Var
    Mini Usb : Var
    Pil : 7200 mAh
    Çalışma Süresi : Yaklaşık; 12 saat müzik dinleme, 4 saat film, 5 saat internet
    Müzik : MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, WAV, OGG
    Video : 1080P H.264, VP8, RV, WMV, AVS, H.263, MPEG4
    Resim : JPEG, JPG, BMP, GIF
    Dil : Türkçe
    Işık sensorü : Var
    Üç Eksenli Gyroscope : Var
    G-sensor : Var
    Kutu İçeriği : U30GT 2, şarj cihazı, kulaklık, Otg kablo, Usb kablo, Türkçe kullanım kılavuzu, Türkiye Garanti Belgesi
    Ebatlar : 26.6 × 17.6 × 0.96 mm
    Ağırlık : 660gr
    http://www.51cube.com.tr/urun/12-cube_u30gt-2_32gb.html

evopad r9740 özellikleri
    • İşletim Sistemi : Android 4.2, Flash ve HTML5 Destekli
    • İşlemci : Dört Çekirdekli Rockchips RK3188 1.6GHz
    • Grafik İşlemci : Dört Çekirdekli Mali400MP4 3D Hızlandırıcı/Open GL 2.0
    • Ekran : 9.7" 2048x1536 IPS3 Panel
    • Bellek : 2GB DDR3
    • Dahili Flash Hafıza : 16GB Nand Flash
    • Dokunmatik Tipi : 5 Nokta Kapasitif Algılama
    • Pil : 9000mAh Li-ion-Polymer
    • HDMI: Var, miniHDMI v1.4a
    • Kamera: Ön VGA ve Arka 5MP Otomatik Netleme
    • Ses Çıkışları : Stereo 3.5mm
    • Kart Okuyucu : Var, microSD (32GB'a kadar)
    • USB Bağlantısı : 1 x Micro USB Giriş/Çıkış
    • Ağ Özellikleri : Dahili Wifi Kablosuz Ağ , Bluetooth
    • Video Desteği : 1920x1080@60fps, MKV,BD, SBS, TAB, FB, VI,WMV,MOV,MKV,RM,RMVB,MP4,M4V,DivX,Xvid,FLV,3GP,DAT,VOB,MPG,MPEG,AVS,ASF,TP,TRP,TS,M2TS,MTS
    • Ses Desteği : MP3,WMA,CBR,VBROGG,APE,FLAC,WAV,AAC,AudibleRA,AC3,dolby, dts,MIDI,AMR,AIFF,MPC
    • 3G Desteği : Harici 3G USB modem (3G Modem kutu içeriğine dahil değildir.)
    • Malzeme: Alüminyum
    • Renk : Gri/Beyaz
    • Boyutlar: 240x 183 x 9.6 mm
    • Ağırlık: 597 gr.
    http://www.dark.com.tr/bilgisayar/tablet/dark-evopad-r9740-9-7-1-6ghz-dort-cekirdekli-rk3188-retina-panel-2gb-ddr3-16gb-android-4-2-beyaz-tablet-bilgisayar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan12345 -- 18 Şubat 2014; 0:58:20 >

• Asphalt 8 ve 2k çözünürlük ha. Alacağın performans yerlerde olabilir ama U30GT2 deki çözünürlüğü rk3188 rahat rahat kaldırır. Hem olurda custom ROM işini ne girersen U30GT2'nin ROM desteğı daha fazladır. Yinede karar senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

Asphalt 8 ve 2k çözünürlük ha. Alacağın performans yerlerde olabilir ama U30GT2 deki çözünürlüğü rk3188 rahat rahat kaldırır. Hem olurda custom ROM işini ne girersen U30GT2'nin ROM desteğı daha fazladır. Yinede karar senin.

evet bende cube U30GT2 den yanayım evopad r9740 da rockchip rk3188 işlemci var fakat retina cpu çok kasar gibime geliyor. ayrıca custom rom işine bulaşmazsam içime kurt düşer performans hastasıyım cyanogenmod forever
    önerin için çok teşekkür ederim @DubSteq
    diğer arkadaşlarında fikir ve görüşlerini bekliyorum

• Valla dayanamadım 600 liraya kıyıp 32gb modelinden aldım gitti
    http://www.sanalpazar.com/Cube-U30gt2-10.1-Tablet-Pc-1920x1280p-32-Gb__isp11946088
    inşallah hayal kırıklığına uğramam

edit: almaz olaydım almayın derim niye derseniz aşağıdaki yorumlarımı okuyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan12345 -- 10 Mart 2014; 16:27:21 >

• Ben Dark R9718 almıştım ama sürekli kilitlenme ve yetersiz wifi çekim gücü sorunları vardı. Teknobiyotik'e 2 kere geri gönderdim ama adamlar eski bir Android sürümü kurup tamir ettik diye geri gönderdiler. İade de etmemek için uğraşıyorlar. Tüketici heyetine başvurdum artık. Dark'ın sanıyorum A serisi daha iyi. Ben tavsiye etmiyorum. Alabiliyorsanız da başka bir yer satıyorsa oradan alın. Teknobiyotik'ten almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan12345

Valla dayanamadım 600 liraya kıyıp 32gb modelinden aldım gitti
    http://www.sanalpazar.com/Cube-U30gt2-10.1-Tablet-Pc-1920x1280p-32-Gb__isp11946088
    inşallah hayal kırıklığına uğramam

Hayırlı olsun, nasıl cihazdan memnunmusunuz?
    Bende sizin gibi r9740 ile gidip geliyorum ,kararsız kaldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: galatasaray1982
    Hayırlı olsun, nasıl cihazdan memnunmusunuz?
    Bende sizin gibi r9740 ile gidip geliyorum ,kararsız kaldım...

sağolun hocam darısı size inşallah..
    cihazı test ettim şöyle söyleyim açık açık;
    cihazın arka kamerası resmen vga berbat renk tonu iğrenç 5mpx diyor ama 1 bile değil sanki
    sesi çok az geliyor çift hoparlörlü tablet ile kıyaslasan utanırsın o derece...
    fakat ferformans yönünden mükemmel...
    sayfalar hızlı açılıyor oynanmayan oyun yok..
    donma yok...
    renk kalitesi ve doygunluğu (sadece beyaz rengi biraz hafif sarımtrak gösteriyor gibi fakat oda ekrandaki ekran koruyucu filmden kaynaklanıyor olmalı yine de) ipad ayarında olmasada gayet kaliteli hd ekranı var.
    fakat ipad gibi hızlı ve stabil çalışıyor...
    şarjı güzel gidiyor...
    10.1 inç ile güzel hd film izleniyor.
    ince zarif ve çok güzel bir tasarıma sahip
    multiwindow var
    vs....

ben performans hastası olduğum için ve özelilikle android işletim sistemi tercih ettiğim için bilerek bu tablet aldım ama ben sadece film ve basit oyun için alacağım diyorsanız kısaca;
    DEĞMEZ.
    sonuçta bu da çin malı. üstüne 200-300 daha koyup bilindik marka samsung veya ipad alabilirsiniz. (klasik bir söz ama gerçek)
    arıza durumunda başınız ağrıyabilir... bakın arkadaşlar tekrar söylüyorum sadece internet film basit oyun oynarım diyorsanız ekran çözünürlüğü normal 10inç 1024p x 800px tabletleri öneriyorum. birkaç özellik ve işlemci farkı fiyatı ikiye katlıyor... değmez...
    fiyatları 250-300 arasında uygun tablet alabilrisinz
    ama konu başlığındaki soruyu özellikle soruyorsanız cevabım tabiki cube den yana olur.
    cube tam bir performans canavarı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan12345 -- 25 Şubat 2014; 22:59:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Evopad M7200 3g Tablet
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fazlasıyla yardımcı oldunuz, teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.