Şimdi Ara

Evren 1 Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evren 1 de ilk 20 de filoda ilk 15 te olan hesabım hala satılıktır. Filosunda 180 k ha 6 k kru 8 k kom vsvs vs kademelerde 31 28 26 olarak gidiyor hesabı vura bilecek 2 3 kişi var gerisi zor satın almayı düşünenler mertmehmet_60@hotmail.com u eklesinler

İYİ GÜNLER DİLERİM....

• Benim savunmaya birkaç posta 84 er adet hafif avcı çakar mısın kardeş? Bir ayım olsun. Sana koymaz bu kadarcık kayıp, anladığım kadarıyla.

1. evrendeyim. İlk 500 deyim, ayım yok. Savunmaya yöneldiğim için kimse dalmıyor da.

(Not: 84 HA %1 ay ediyor. Mesela birkaç dk arayla 10 defa 84 'er tane yollansa, 10 defa %1 şans olur ay için.)

(Not 2: 167 HA %2 ediyor veya 250 HA %3 ay olasılığı ediyor ve HA yerine KN olsa da olur aynı sayılarda. Ya da toplamlar yine 84 veya 167 veya 250 olacak şekilde HA ile KN karışık da olabilir. (Rasgele sayılarda olursa, fazlalık kısım ziyan olmuş oluyor.))

Olumlu yanıt verirsen, koordinatımı PM 'ine atarım.

• ya sana neden caksin adam filolarini onlari basarken epey emek vermistir.burdada ona karsilik birseyler talep ediyo;)
  • Ya 180 bin hafif avcısı olan birine 84*10=840 tanesini kaybetmek dokunur mu hiç? Yarım günlük üretimi bile etmez o kadar kayıp. Ben oyunu bırakıcak olsam böyle küçük bir kaybın hesabını yapmazdım. Yine de hesap sahibinin keyfine bağlı tabii.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evren 1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.