Arkadaslar evren-26 da 520. sırada bulunan hesabımı evren-37 den bi hesapla degistirmek istiyorum. İlgilenenler lutfen ozel msj atsın.
valla 34 tede benim var 1 koloni gemisi var 11 ha var 7 aa var b 37 lağzım sende özelliklerini yazabilirsin çünkü diğer kişiler daha çok yanaşır ama bazı kişiler özellik yok diye mesaj bile yazmaya bilir
hesabin özellikleri
165552 ( toplam 5010 oyuncu içinde 526. siradasin ) 2900 parca filo var.
Ana Gezengendeki Filo Küçük Nakliye Gemisi 243 Büyük Nakliye Gemisi 120 Hafif Avci 1262 Agir Avci 13 Kruvazör 58 Komuta Gemisi 416 Geri Dönüsümcü 61 Casus Sondasi 15
Ana Gezegendeki Savunma Roketatar (5882 adet var) Hafif Lazer Topu (1957 adet var) Agir Lazer Topu (614 adet var) Gaus Topu (184 adet var) Iyon Topu (33 adet var) Plazma Aticilar (89 adet var) Küçük Kalkan Kubbesi (1 adet var) Büyük Kalkan Kubbesi (1 adet var) Yakaliyici Roketler (35 adet var) Gezegenlerarasi Roketler (2 adet var)
Hesabın madencilik üzerine gelismekte suan somurgelerdeki hammadde bina ortalaması Metal icin: 25 Kristal icin: 22 Deut icin: 19 dur.
37 açılalı kaç gün olduki hesap arıyorsun, ciddi ciddi 165k lık hesapla takas mı edeceksin
37acılalı 2gün oldu da hesap alamadıgım icin böyle bisey yapmak zorunda kaldım. Arkadaslar topluca 37. evrene gectiler bende onlardan ayrılmamak icin evren degistiriyom :( dedigim gibi fazladan hesap alan veya baska evrende dewam etmek isteyen arkadasların ilgisini bekliyorum...
benim 7 puan akşam msj atarım gelişirsem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme