Şimdi Ara

ewet okcu olmam da tavsiyeleri ile yardimci olan arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• simdi az once ilk arddreama girip town kapisina kadar gizli gizli gittimwe sonuc agaçlar arasinda ilk robinhood luğumu yaptim inş. dewami gelcek

okcu olmak ardda asastan birasdaha iyi diyebilirim

http://www.resimekle.com/yukle/view/100411 ===> ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasATzamaNI -- 20 Aralık 2006; 17:34:12 >

• ii de ben bundan bişey anlamadım ben her gun yuzlerce adam kesıom ne war bunda çok normal bısey
  • quote:

Orjinalden alıntı: LanetliWampiR

ii de ben bundan bişey anlamadım ben her gun yuzlerce adam kesıom ne war bunda çok normal bısey

fazla iyi combo yapamiyorum we ilk adamimi oldurunce okcu olrak mutlu oldum we paylasmak istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasATzamaNI

quote:

Orjinalden alıntı: LanetliWampiR

ii de ben bundan bişey anlamadım ben her gun yuzlerce adam kesıom ne war bunda çok normal bısey

fazla iyi combo yapamiyorum we ilk adamimi oldurunce okcu olrak mutlu oldum we paylasmak istedim

hee anladım eh ne dıım basarılarının dewmını dilerimelındekı sanırım iron x onu ib ye cewirmeye çalıs bence ben cewirdim çok rahat ettım walla

• ya bnçe önçe bi lwl 57 ol arddream okçu pk skili açılsn şimdi bnçe +7 dual cleaver al assasa dön git aposa 57 ye kas sora tekrar okçu ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.