Şimdi Ara

ewet raptor shrd ne istersem var:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler bilen biri varsa paylassın amacım sadece ögrenmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Du4L!Ty

yahu bilipte yapmayan varsa sölesin

ben yapmıyorum
  • ben hiç beğenmedım lag lag
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

quote:

Orjinalden alıntı: Du4L!Ty

yahu bilipte yapmayan varsa sölesin

ben biliyorum 1-2 kere yaptim shard ckardm ve yapmiyorum artık. nedenmi ?

5-5-1 kac para ? 100m filan hepsi. güzel bir item ckarmak nekadar suruyor? 2 saat.
    shardlar pazarda kaca 250m

onun yerine agac kasiyorum o 2 saatte 80 tane fln toplayinca satiyorum istersem shard alirim ustunede para kalir. böyle giderse zaten +7 shardlar pazara dusecek onun icin para lazm item degil. dün pazara konmayan +6 shardlar bugun 650m den pazardaydı.

+1905

bende cuma gecesi uyumadım 6 saatte 1,5 milyar para ağaçlar bomboştu kestim sabah 1 saat pc açık uyudum kalktıımda cepte 15 gb

• herkese hayırlı olsun .....
  • Ben biliorum ama daha deneyemedim kısmet olmadı
  • Bilmeyenlere anlatıyorum : Bu yılbası hediyesi olayı varya.Abbys gem gibi gidip kırıyosun .2 kisiyle oluyo.Sen trade atıyosun arkadasına gerekli itemleri koyuyosun (5 tane bisey 5 tane bisey bide 1 tane bisey adlarını bılmıyorum) sonra trade ok diyosun ama arkadasın ok demiyor.Sen bidaha trade atıyosun senın trade penceren kapanıyo ama arkadasınınkı kapanmıyo.Sen gidiyosun kırıyosun bakıyosun dandik item cıktı arkadasın tradeyi kabul ediyor o itemler arkadasına geciyo eger iyi bisi cıktıysa arkadasın cancel diyo.Bu kadar basit.Bu bugun sorumlusuda knight online.Bence simdiye kadarki en BÜYÜK EN KÖTÜ BUg !
  • Ben 12-13 Defa Kırdırmışımdır Hepsinde Shell Cıktı Artık O Shellerden +7 Bascam
  • ss atar mısınız itemleri görelimmmm
  • ula bugünde hep acayipler burda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.