Şimdi Ara

ewf1286lew,ewf1287lew ve aeg 75280 fl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankara paşacandan 1300 7 taksitle ewf1286 lew modeli aldım. c.tesi geicek. bakalım nasıl yıkıyacak. Hepinize paylaşımları için teşekkürler
  • Hayırlı olsun. Bu modelden forumda alan bir arkadaşımız incelemesini de yapmıştı. Sizin de yorumlarınız kafasında soru işaretleri kalanlara ışık tutacaktır. Bence 1300TL için gayet iyi bir seçim.
  • şanslısın valla bu ay bakayım dedim tekrar fiyatlara 200 tl artmış durumda. paşacan 1500 dedi, güreller 1475 :S
    euro kuru artı marka zammı söz konusuymuş vs vs...

senin paylaşımları bekliyoruz memnun musun makineden ?
  • electrolux ewf 1286 lew sonunda alındı.

öncelikle makine seçimimde yorumlarından faydalandığım @candogan62 hocama teşekkür ediyorum.

sonrasında ürünü alırken uygun fiyat ve sorunsuz alışveriş için @daywalker_1986 teşekkür ediyorum.

kullanmaya 8-10 ay sonra başlayacağım, detaylı bilgileri paylaşırım o zaman.
  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
  • Siemens WM10K210TR iQ300 A+++ 8 Kg 1000 Devir

LG F12B8TDP5 A+++ 8 Kg 1200 Devir

bu iki ürün de inverter motorlu mu? hangisini tavsiye edersiniz... ya da bu fiyat aralığında önerisi olan var mı?
  • sevgili arkadaşlar, yorumlarınızdan yola çıkarak Electrolux EWF1286LEW almaya karar verdim ancak bu galeribeyaz sitesi güvenli midir? değilse öneriniz nedir? izmir'de almak için önereceğiniz bir yer var mı?

http://galeribeyaz.com/electrolux-ewf1286gdw-time-manager-camasir-makinesi.html?ref=akakce&v=1.42.6#.UtQqptK3Ptp
  • arkadaşlar merhaba,ben de çamaşır makinesi almak istiyorum araştırmalarım sonucunda marka olarak elektrolux e karar verdim ancak Ewf1404br ,ewf1286lew ve EWF1294BW arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  • ELECTROLUX EWF1404BR
    Kapasite: 10 KG
    Tambur Hacmi: 69 LT (Yorgan programı var.)
    Devir: 1200
    Ses: 54-78
    Yıllık Tüketim: 232 kw
    Ortalama Fiyat: 1450

Fiyat-performans ürünü olmaya aday. Ancak hiçbir yorum yok. Yeni bir makine mi acaba?
  • candoğan bey merhaba,

sizing tavsiyelerinizde 1.5 sene once aeg 75270 almıştım, çok da memnunum.
    şimdi kardeşime almak istiyorum profile cmg140dtr de karar vermiştim ki
    bazı sayfalarda 75080 I tavsiye ettiğinizi gördüm.
    Bulunması biraz zor da olsa 1350-1400 gibi mal edebiliyorum.
    Sizce bu makinayı almalıyım yoksa daha yeni makinalardan 1500 e kadar başka bir tercih mi yapmalıyım?

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

candoğan bey merhaba,

sizing tavsiyelerinizde 1.5 sene once aeg 75270 almıştım, çok da memnunum.
    şimdi kardeşime almak istiyorum profile cmg140dtr de karar vermiştim ki
    bazı sayfalarda 75080 I tavsiye ettiğinizi gördüm.
    Bulunması biraz zor da olsa 1350-1400 gibi mal edebiliyorum.
    Sizce bu makinayı almalıyım yoksa daha yeni makinalardan 1500 e kadar başka bir tercih mi yapmalıyım?

Saygılarımla

Merhaba, 75270 efsanevi bir cihazdı, keşke halen satılsa, hem uygun hem de kaliteliydi. Memnun olmamıza sevindim.

CMG140DTR tam bir fiyat/performans ürünü. Ancak bütçeniz uygunsa 75280 daha kaliteli ve donanımlı bir cihaz. Bulabiliyorsanız kaçırmayın derim.

Annemde 88489 var, ben de 98699 kullanıyorum çok memnunum. Ancak bu modeller de maalesef artık satılmıyor.

Alternatif olarak teknosalardan kampanyaları takip edip L87494EFL de alabilirsiniz. Bazen bu makine de uygun oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Candoğan bey malesef
    75280 den daha özellikli gibi durduğu, daha devirli ve hacmi fazla diye tercihimi tavsiyeniz L87494EFL den yana kullandım,
    100 tl felan farketti arasında ki çok değil sanırım.
    bu makineden de memnun kalacağımza şüphem yok, ilginiz ve tavsiyeniz için çok teşekkürler,

yalnız aeg biraz öksüz evlat gibi memlekette, tek tük satanı var elektronik zincirlerinden başka,
    bayii listesini sırayla aradım da 1 tane stok buldum onu aldım, AEG türkiye stoklarında yokmuş bu ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 28 Ağustos 2015; 14:23:32 >
  • arkadaşlar burdaki yorumları değerlendirerek aldım tam istediğim gibi çıktı makina fakat daha 1 sene felan oldu aldığım çok felakaket ses yapıyor servis gelddi baktı bir sorun yok dedi o anda boş ta çalıştırdık ses yok ama içinde eşya varken felaket ses yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.