Şimdi Ara

EWF1497CDW / L87494EFL hangisini tercih edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun çamaşır makinası araştırmaları sonunda bu iki model arasında kaldım EWF1497CDW / L87494EFL sizce hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrterk -- 18 Şubat 2015; 2:02:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AEG'nin üstünlüğü anti alerji programı.
    Electrolux'ün üstünlüğü ise Ultramix yıkama sistemi ve eco inverter motor kullanması. Ben yıkama teknolojisi farkından ötürü Electrolux'ü tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

AEG'nin üstünlüğü anti alerji programı.
    Electrolux'ün üstünlüğü ise Ultramix yıkama sistemi ve eco inverter motor kullanması. Ben yıkama teknolojisi farkından ötürü Electrolux'ü tercih ederdim.

Cevabınız için teşekkürler bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama aradaki 500tl lik farka değer mi ona karar veremiyorum. Electrolux ün bu modeli hakkında internette pek kullanıcı yorumu da bulamadım.

• Servis merkezleri ve iletişim hizmetleri çok kötü resmen şok yaşadım arıyosun adamların birbirinden haberi yok hangi servis nereye yakın bilen yok merkezi bir çağrı kayıt sistemleri yok müşteriyle konuşmaları rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Servis merkezleri ve iletişim hizmetleri çok kötü resmen şok yaşadım arıyosun adamların birbirinden haberi yok hangi servis nereye yakın bilen yok merkezi bir çağrı kayıt sistemleri yok müşteriyle konuşmaları rezalet.

Siz ne tür bir sorunla karşılaştınız? Yanılmıyorsam sizde 1497hdw modelini almıştınız.

• mrterk M kullanıcısına yanıt
    Makina peş peşe EH hatası verdi bu hata kodunu netten araştırdım kod "normalin dışında şebeke voltajı veya frekansı" olarak geçiyor sonrasında voltmetre ile şebeke voltajını ölçtüm 190v yani olması gerekenin altında arızaya bu durumun sebep olduğunu düşünüyorum şuan 200v makinayı tekrar kısa programda çalıştırdım şimdilik sıkıntı görünmüyor.
  • Umarım problem dediğiniz şekildedir ve çözülmüştür bende kısmetse 1497cdw modelini alacağım

• Sabah hava oldukça soğuktu tahminim elektrikli ısıtıcılara fazla yüklenildi voltajda düşüş oldu normalde makinayı 10 gibi çalıştırıyoruz bu sebeple şimdiye kadar sıkıntı olmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrterk

quote:

Cevabınız için teşekkürler bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama aradaki 500tl lik farka değer mi ona karar veremiyorum. Electrolux ün bu modeli hakkında internette pek kullanıcı yorumu da bulamadım.

CDW çok yeni bir model, ondan yorum bulma şansınız azdır. AEG bence halettiğinden çok ucuza satılıyor, emsali makineler 2000 lira üzerinde. O yüzden biraz absürt bir fiyat farkı var.

CDW modeli hem deterjan hem de yumuşatıcıyı önce karıştırıp sonra püskürtüyor. Özellikle hassas olup düşük sıcaklıkla temiz yıkanması gereken kıyafetler için ideal bir makine.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrterk

quote:

CDW çok yeni bir model, ondan yorum bulma şansınız azdır. AEG bence halettiğinden çok ucuza satılıyor, emsali makineler 2000 lira üzerinde. O yüzden biraz absürt bir fiyat farkı var.

CDW modeli hem deterjan hem de yumuşatıcıyı önce karıştırıp sonra püskürtüyor. Özellikle hassas olup düşük sıcaklıkla temiz yıkanması gereken kıyafetler için ideal bir makine.

Dediğiniz gibi benimde bu modeli seçmemdeki en büyük neden deterjanı karıştırıp püskürtmesi. Yoksa 1408 modelini düşünüyordum. Bence 1497cdw deki en büyük eksiklik koyulan çamaşırı kg olarak ekranda göstermemesi. Bu iki özelliğin karışımı olan bir makine ne aeg de nede elektrolux de var.

• Ikisinin bir arada olduğu bir model maalesef ülkemizde yok. Yurtdışında var, ileride belki gelir.

Ben anneme L88489FL aldım, şimdi kendi evimde de L98699FL kullanıyorum.

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Tamburu böyle mi?

EWF1497CDW / L87494EFL hangisini tercih edersiniz?

• Evet

Tamburu güzelmiş.

Yalnız aeg ile bir hayal kırıklığımız olmuştu o günden beri biraz soğuğum aeg'ye ama güzel makineye benziyor.

Can Bey bu model yapıştırma kazan mıdır? İlerde bize problem çıkartır mı? Garantiyi 7 yıla uzatmayı tavsiye eder misiniz?

http://m.boschevaletleri.com/Product.aspx?Code=WAT24660TR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.