< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastmandar -- 20 Haziran 2020; 8:46:21 > |
Exanima (Erken Erişim) [ANA KONU] (6. sayfa)

-
-
Selam lastmandar,
Oyuna uzun suredir uzak kalmistim, muhtemelen siradaki umumi yamayi bekleyecegim oynamak icin. 0.8 Nisan 1'de yayinlanmisti.
Bahsettigin video su olsa gerek:
Oyunla tanismak isteyen oyuncular icin oldukca bilgilendirici bir video olmus:
Tum sihirler, agir spoiler icerir:
Hex Editor ile nasil silah ekleyecebilecegimizi anlatan aciklayici bir video:
Bonus
Basligi guncelleyebildim suan icin sadece vakitsizlikten; yama detayini merak edenler icin link: https://steamcommunity.com/games/362490/announcements/detail/2086797029128773599
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 20 Haziran 2020; 12:36:20 >
-
Evet bahsettiğim video buydu, oyunu yeni keşfeden arkadaşalar için yukarı mesajdaki diğer videoların hepsini izlemesini tavsiye ederim. Oyun tamamen geliştiricisi tarafından yazılan bir engine ile çalışıyor, potansiyeli çok fazla ancak geliştirilme aşamaları çok ağır ve dengeli ilerliyor, son dönemde eskiye göre hız kazandı diyebilirim. Fizik tabanlı olan oyunlara meraklı olan herkesin en azından satın almasa bile istek listesine ekleyip ara sıra forumlarını ziyaret etmesi gereken bir oyun. Her geçen gün büyük youtuberların radarına takılıyor, büyük güncellemeler ve multiplayer çıktığı zaman da şüphesiz bir patlama yaşayacak oyun.quote:
Orijinalden alıntı: bobafett
Selam lastmandar,
Oyuna uzun suredir uzak kalmistim, muhtemelen siradaki umumi yamayi bekleyecegim oynamak icin. 0.8 Nisan 1'de yayinlanmisti.
Bahsettigin video su olsa gerek:
Oyunla tanismak isteyen oyuncular icin oldukca bilgilendirici bir video olmus:
Tum sihirler, agir spoiler icerir:
Hex Editor ile nasil silah ekleyecebilecegimizi anlatan aciklayici bir video:
Bonus
Basligi guncelleyebildim suan icin sadece vakitsizlikten; yama detayini merak edenler icin link: https://steamcommunity.com/games/362490/announcements/detail/2086797029128773599
Bu arada ben de freecam ile kendi yaptığım bir videoyu paylaşmak istiyorum. Kanal bana ait ve NPC savaşları üzerine bir kanal, bu videoda da NPC'lerin düvüşlerini serbest kamera ile gözlemledim, videoyu yaparken de baya zevk aldım, umarım izleyenler de zevk alır.
-
Oyunla bugün tanıştım arena kısmında antrenman yapmak bile inanılmaz keyifli
Savaş mekanikleri inanılmaz
Kontrollere ilgili bir gelişme yada değişme planlanıyormu?
Gamepad ile oynamak mümkünmü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aydınlatma ile ilgili redditte milletle girdiğim tartışmaların oyuna katkı sağlamasını görmek ve yapımcının dürüstçe açıklama yapması beni çok mutlu etti.
umarım yapımcı organ kopması eklenmesi isteğimle ilgili de kulak verir bana
aşağıdaki yazı yapımcının yazısından bir kısım
En dikkatli oyuncular, gölgeli alanların genellikle çok karanlık görünmesi, doğal görünmemesi, derinlikten yoksun olması ve daha karanlık alanlardaki görünürlüğü rahatsız edici hale getirmesi gibi bazı kusurlarımızı paylaştılar. Soruna yeni bir bakış açısıyla baktığımızda, bu eksiklikleri düzeltmek için performanslı bir çözüm bulduk. Oldukça büyük bir gelişme, dolaylı aydınlatma daha az sertken, aslında görüntüye daha fazla derinlik ve ayrıntı katıyor. Oyunun imzası olan karanlık hala orada, ancak kısmi karanlığın bir şeyler göstermesi ve geçilemez olmamasıyla daha gerçekçi, atmosfere daha fazla şey katıyor.
bare mettle forums
Coffee Diary - February 2025https://www.baremettle.com/forums/index.php?threads/coffee-diary-february-2025.18373/bu da redditte açtığım konu
reddit
Schmaltzs's comment on "Exanima Has Unique Combat Experience But is so Dark ?"https://www.reddit.com/r/Exanima/comments/1hfg1cq/comment/m3i5ik6/?context=3bu aşağıdaki yanıtlar da gelişim istemeyen arkadaşlara ait
...Aydınlatmada ne sorun var? Kasıtlı. Gerçek hayat da aynı şekilde karanlık, lol. Hiç ışık olmadan içeride kaldın mı? Hiçbir şey göremiyorsun, kaptan
-----------------------------------------------------------------
...bu örnekte yağmur yağıyor ve hava bulutlu, ayrıca Youtube'un videoları sıkıştırdığını ve böylece oyun içinde ışığın nasıl göründüğüne dair net bir görüntü elde edemeyeceğinizi unutmayın.
Genel olarak, amaçlanan ışıklandırma tasarımı karanlık olacak, bu yüzden sorunuza cevap olarak, hayır, ışığı iyileştirmeye yönelik bir plan yok, çoğu insan iklimsel olduğu ve atmosfere uyduğu için bu şekilde olmasını seviyor
------------------------------------------------------------------
...Tek ışık kaynaklarının yapay veya büyülü olduğu bir zindandasınız, bu yüzden meşale yok = ışık yok. Arenaya giderseniz, mantıklı olduğunda aydınlatmanın iyi ve bol olduğunu göreceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 15 Şubat 2025; 0:53:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X