Şimdi Ara

Excalibur G770 mi yoksa Monster abra A5 V16.6.3 mü daha kullanışlı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar. Sormam gereken soruyu başlıkta sordum. maks 7500 lira bütçem var ve gaming laptop almayı düşünüyorum. kısa bi araştırmayla fiyat-performans diyebileceğim casper excalibur g770 ve monster abra a5 serisini inceledim. aslında iki pc de içime sinmiyor çünkü ısınma, donanımsal ve kullanılan malzeme kalitesi açısından mağduriyet yaşayan arkadaşlar olmuş. ürün linklerini aşağı bırakıyorum ve ayrıca değerli fikirlerinize açığım önerilerinizi söyleyebilirseniz çok mutlu olurum.

Excalibur G770

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-casper-excalibur-g770-1030-beh0x-i5-10300h-16-gb-480-gb-ssd-gtx1650-15-6-full-hd-notebook-fiyati,720315867.html

monster abra a5 V16.6.3

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-monster-abra-a5-v16-6-3-i5-10200h-8-gb-512-gb-ssd-gtx1650ti-15-6-full-hd-notebook-fiyati,938751517.html

• Her bilgisayar markasında farklı farklı problemler çeken kullanıcılar var açıkçası. Ben G770 kullandım uzun süre. Eğer fanların çıkışını kapatırsan oyun oynarken veya yorganın üstüne koyup öyle oyun oynarsan tabiki fanlar manyak olur. Her laptopun rahat kullanılması için soğutucuyla kullanılması lazım bence. Excalibur fiyat performans olarak diğer ürüne göre daha karlı bence. Grafik kartı ve işlemciside iyidir

• muhtemelen senin pc'de i-5 10300H işlemci vardı ve bu işlemci hakkındaki düşüncelerini de merak ettim hocam

• Bütçe bu kadar ile sınırlı ise Monster iyi bir tercih bence servis bakımından bakım konusunda kafa rahat olur en azından bu bütçe ile MSI gibi markalara yönelenilir ise performans bakımından kayıplar olacaktır bu seferde, ben olsaydım Monster tercih ederdim bu bütçe de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.