Sizce alınır mı? Özelliklerini sevdim fakat sorunu olmasından korkuyorum. Kullanan var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Excalibur g900 1160 bf60x b alınır mı?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam cihazı aldınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
içini rahatlatır mı bilemem ama ben i7 11800h işlemcili rtx 3070li g911 kullanıyorum. Bunu da bir iki mağazada denemiştim. Malzeme yapısı g911lere benzer. sağlam duruyordu her tarafı ayrı oynamıyor. ömür boyu fan macun vs. garantisi de veriyor casper. ileride ram eklersen veya hard disk eklersen sen bunu açtın garanti dışı kaldı da demiyor. Ben şuan laptopumdan memnunum. Tavsiye ederim.
-
Evet aldım. Açıkçası beni üzmedi fakat ufak tefek sorunları bazen canımı sıkıyor. Şarjı 1.5 - 2 saat dayanıyor maksimum. Şarja bağlı değilken normal ana ekran bile kasmaya başlıyor. Garantiye yolladım sorun yok dediler. Genelde şarjda kullandığımdan ve zaten oyun bilgisayarı olduğundan bu konuda çok da bir şey beklemiyordum zaten. Performansı güzel. Çoğu oyunu rahat açıyor. Sadece fanları çok gürültücü. O da beklenebilir bir şey. Cihazı sevdim ama yalan yok bazen beni yarı yolda bırakmasından korkmuyor da değilim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X