Şimdi Ara

Excalibur g900 ü nasıl bu kadar ince yapmayı başarmışlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, uzun süredir aklıma takılan bi soru var Excalibur g900le ilgili onu sormak istiyorum size.

NVIDIA® GeForce® RTX2060 6GB GDDR6 192Bit, 64GB DDR4 RAM, 2TB NVME SSD gibi güçlü donanımları kullanan Excalibur g900 ü sizce nasıl bu kadar ince yapmayı başarıyolar. İzlediğim inceleme videolarından anladığım kadarıyla konfigürasyona göre değişmekle birlikte Excalibur G900:

Kalınlık: 2.1 CM ila 2.4 CM arası
    Ağırlık: 2.1 Kg ila 2.4 Kg arası

Bu kadar yüksek donanımlı tepe bi gaming laptop üretmelerine rağmen sizce bu kadar ince ve hafif bi ürün çıkarmayı nasıl başarmışlar. Eskiden caspera karşı ön yargım vardı ama bu donanımda bi ürünün tasarım olarak da bu denli ince hafif çıkarmaları açıkcası beni pozitif düşünmeye zorluyor markayla ilgili

Sizce nasıl bu kadar ince yapmayı başarmış olabilirler. bilgili bi arkadaş bizi aydınlatırsa iyi olacak

İyi forumlar

• Eskiye göre gaming laptoplarında baya ilerleme kaydetti bencede casper. son kompanentleri kullanıyolar diye biliyorum. eskiden masaüstü kadar ağır değil laptop kadar da hafif değildi oyun laptopları. ama artık bi laptop kadarhafif üretebiliyolar
  • Anakartı daha kompleks hale getirip ekran kartının devre tasarımını daha kompakt hale getiriyorlar bataryada ince tablet bataryası gibi batarya koyuyorlar ramler zaten az yer kaplar etti sana incecik laptop

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.