Şimdi Ara

Excel'de bir tabloyu blok diyagrama dökmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Excel'deki bir listede mesela aşağıdaki şekilde bir tabloyu blok diyagrama otomatik bir şekilde nasıl dökebilirim.
    Mesela kişi sayısı kadar blok diyagram oluşturup tablodaki ilgili kısımları şekle yansıtmayı sağlamak istiyorum.
    Alternatif bir program önerisi olan varsa o da olur.
    Şimdiden teşekkürler.

Excel'de bir tabloyu blok diyagrama dökmek

• Merhaba,

Bun kartlar için, bir sayfaya kaç tane sığacak ise word'de bir şablon oluşturup, aradaki oklar vs. ile birlikte;
    Sonrasında da Excel listenizi bu word şablonu ile bağlayarak, toplu halde çıktı alabilirsiniz.

Örnek konu anlatımı için ExcelUygulamalari.wordpress.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

Link paylaşıyorum:

örnek anlatımlı makale için link.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exceluygulamalari

Merhaba,

Bun kartlar için, bir sayfaya kaç tane sığacak ise word'de bir şablon oluşturup, aradaki oklar vs. ile birlikte;
    Sonrasında da Excel listenizi bu word şablonu ile bağlayarak, toplu halde çıktı alabilirsiniz.

Örnek konu anlatımı için ExcelUygulamalari.wordpress.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

Link paylaşıyorum:

örnek anlatımlı makale için link.
    Cevabınız için çok teşekkürler.
    Bir sayfaya sığacak şekilde şablonu hazırladım. Fakat word şablonu ile bağlama işlemini yapamadım maalesef.
    Yardımınız için tekrardan çok teşekkürler. Fakat benim oluşturmam gereken tablodaki veriyi otomatik çekmesi gerek ve tablodaki sayıya göre şekil de oluşturması gerek.

Bu arada Smartart'tan hazır flowchart kullanrak yapmayı denedim orada text kısmı oluşuyor ona göre otomatik tablo oluşturuyor fakat oradaki şekli kendi şeklime uyarlayamadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Foundation -- 28 Mart 2020; 20:11:12 >

• Oklar ve kutular her seferinde aynı olacak ise bahsettiğim yöntem iş görecektir, ancak okların yerleri değişecek ise çalışmayabilir.

Toplamda kaç kutucuk olacak? Binlerce mi, yoksa 10 20 gibi son düzenlemeyi el ile yapabileceğiniz bir sayı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel’de Yaş Hesaplama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.