Bildirim
EXCEL KARAKTER SAYISINA GÖRE SIRALAMA YAPMAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar herhangi bir programda olabılır not defterınde veya dıger programlarda yada bunları sıralayabılecek karakter sayısına gore acıl yardım plss -
-
arkadaşlar yeni konu açmayı bilmiyorum o yüzden buraya yazıyorum.
sorunum şu
YATAYARA($C$6;L!$B$3:$AG$53;2;0)
formülü alt hücrelere doğru otomatik sürüklemek istiyorum ancak bakması gereken hücreyi de arttırmasını istiyorum
bir alt hücrede 2 yerine 3 onun altındaki hücrede 4 gibi
formülde el ile yazmaktan kurtulmak için lütfen yardııımmm.... -
teşekkürler sağolun sorun çözüldü :) -
OFFICE 2010 KULLANIYORUM AZ ONCE DEDIGINIZ FORMULU KULLANDIM KUTUCUK ICINDE NAME YAZIYOR ILK SOYLEDIGINIZDE YAPTIM OLDU FAKAT AYNISINI YAPIYORUM OLMUYOR GENE -
Hocam merhabalar.quote:
Orijinalden alıntı: alacatanquote:
Orijinalden alıntı: volyus
ARKADAŞLAR EXCELDEKI KELIMELERDE KARAKTER SAYISINA GORE SIRALAMA YAPMAM LAĞZIM MESELA ÖRNEK OLARAK 2 HANELI KELIMELER ALTTA 3 HANELI KELIMELER 4 HANELI KELIMELER GIBI KULLANDIGIM VERSIYON OFFICE 2010 EN VERSIYONU YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM...
B hücresine şu formülü yazın : =UZUNLUK(A1)
formülü A sütunundaki dolu satıra kadar kopyalayın.
(A sütunundaki verileriniz A1...A500'de ise B1'deki formülü de B500'e kadar kopyalayın.)
Şimdi A ve B sütunlarını seçerek verilerinizi B sütununa göre A-Z'ye göre sıralayın.
Alıntıları Göster
Bende 6 sene sonra konuyu canlandırayım dedim :)
Benim problemimde şu;
A5 hücresine herhangi bir 2 haneli bir rakam yazdım mesela "24" B5 hücresinde de buna karşılık, sadece "30" yazmasını istiyorum.
veya
A5 hücresine herhangi bir 3 haneli bir rakam yazdım mesela "270" B5 hücresinde de buna karşılık, sadece "300" yazmasını istiyorum.
yani A5 hücresine 2 haneli bir rakam yazdıysam 30 3 haneli bir rakam yazdıysam 300 yazmasını istiyorum.
Buna çözüm bir formül var mıdır?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X