Şimdi Ara

EXCEL YARDIM ACİL!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün xp güncellemesi yaptım.Yaptıktan sonra masa üstündeki EXCEL programını açmaya çalıştım yapılandırma sihirbazı diye bişey çıkıyor ve benden xp cd istiyor.Güncellemden önce açılan EXCEL şimdi neden açılmıyor acaba bana yardım ederseniz sevinirim.Program files microsoft office içine girip ordan excel i açabiliyorum ama masa üstünde daha önce yaptığım çalışmalar ve programı açamıyorum

• Yapılandırma sihirbazını çalıştırması ve sizden CD istemesi normal.. Siz yeni bir dosya açabilirsiniz; ama eski dosyalarınızı açarken bu sorun çıkacaktır.. Aslında buna sorun demek yanlış olur.. Eski sürümü ile oluşturduğunuz dosyaları açarken yapılandırmak isteyecektir. Örneğin; bilgisayarınızda Office 2003 kurulu diyelim, birde Office XP kurduğunuz zaman da biri ile oluşturduğunuz dosyayı diğeri ile açmak için bu şekilde uyarı almanız muhtemel..!

İsterseniz, yeni bir dosya açtıktan sonra, Dosya/Aç seçeneğinden deneyebililrsiniz..? Bir ihtimal burdan açabilir belirttiğiniz dosyaları..!
  • Xp cd istedikten sonra iptale basıyorum karşıma aşgıdaki hata geliyor

EXCEL YARDIM ACİL!!!!!
  • Yok mu bir XP CD'niz..?
  • malesef nereye koyduğumu bulamıyorum lisanslı aslında.Başaka bir yolu yokmu bunun?
  • Program Ekle-Kaldır'dan Güncelleştirmeleri Göster bölümünü tıklayınız..! Orda Office ile ilgili olan güncelleştirmeyi seçip kaldırınız..!
  • Baktım hocam ama office ilgili hiç bir güncelleme gözükmüyor.
  • Office CD'si edinsen bir yerden iyi olacak heralde..! Dosyalar çok mı..? Açtıktn sonra Office'yi ordan dosyadan aç deyip de istediğiniz dosyayı açmayı denediniz mi..? Olmuyorsa, Sistem geri yüklemeye gerek var mı ki..?
  • hocam bu güncellemyi yapmadan önce düzgün çalışıyordu ne olduda böle oldu anlamadım.Sistem geri yükleme yapsam düzelirmi acaba.Veya başka bir yöntem varmı
  • Güncelleme yaptıkran sonra bu şekilde olması normal zaten diyorum..!
  • hocam sistem geri yüklemeyle başka bir tarihe geri yükledim düzeldi sağol verdiğin bilgiler ve alakan için
  • Rica ederim, afiyet olsun..! Sorunsuz günler dilerim..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.