Bildirim
excelde tik işareti kopyalama yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tik işaretinin üzerine gelip sağ tuşa tıkladığınızda seçili hale gelir ve kopyala-taşı seçenekleri çıkar. -
quote:
Orijinalden alıntı: alacatan
tik işaretinin üzerine gelip sağ tuşa tıkladığınızda seçili hale gelir ve kopyala-taşı seçenekleri çıkar.
o şekilde yapınca yarım çıkıyor aynısı olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: byefendi87
quote:
tik işaretinin üzerine gelip sağ tuşa tıkladığınızda seçili hale gelir ve kopyala-taşı seçenekleri çıkar.
o şekilde yapınca yarım çıkıyor aynısı olmuyor
aynı boyutta hücreye kopyalamada oluyor,hücrenin boyutu büyük olunca işaretin şekli bozuluyor kısayoldan onu nasıl düzelteb -
quote:
aynı boyutta hücreye kopyalamada oluyor,hücrenin boyutu büyük olunca işaretin şekli bozuluyor kısayoldan onu nasıl düzeltebilirim -
amaç yalnızca tik işareti eklemek ise
ekle / sembol ile tik işareti sembolü ekleyin -
Tamam oylede deniyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende çok aradım googledan ama bir türlü yapamadım. Buradan baktım ama yine olmuyor.Tik işareti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_011 -- 16 Aralık 2019; 2:5:2 > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X