Şimdi Ara

Excell Satır Toplama Formül Yardım lütfennn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atölye takipte bu şablonu kullanmaktayım her yerin formülü tam takır işliyom benim extradan istediğim
    H stunundaki satılara bi formül eklemek istiyorum
    mantığı şu şekilde olacak h satırları o anki satıra kadar olan C satırlarını toplayıp bu sonuçta o ana kadarki g satırlarının toplamını farkını göstermesi istiyorum elimde kalan hası an ve an günlük direk görebilcem yani mesela h10 satırında C2 den C 10 a kadar ne varsa toplayıp G2 den G10a kadar ne varsa c lerin toplamından G lerin toplamını çıkaracak bi formül lazım her satırda o satıra kadarki olandan yandanda ozatıraa kadarki olanların toplamalrının ardaki farkını verecek
    bu mümkünmüdür böyle bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realheartless -- 25 Ekim 2014; 0:33:18 >

• Saatlerce uğraştım. Bir çözüm bulamadım. Bu konu vesilesiyle cevaplayan olursa bende faydalanmak isterim.

=TOPLAM(C2-G2)
    =TOPLAM(C2+C3)-(G2+G3)
    =TOPLAM(C2+C3+C4)-(G2+G3+G4)

Anlattığından anladığım kadarıyla üstteki gibi basit bir şekilde sağlamaya çalıştım fakat mesele böyle el ile yazması değil. Mesele ilk yazılan formüle her seferinde 1 sütün fazla toplaya toplaya liste sonuna kadar gitmesini sağlamak. Bunu yapamadım.
  • bizde baya uğraştık mantık dışı gelmeye başladı ama olması gerek satır satır ayrı yapıyor ama o ana kadarkini toplayıo yandaada o ana kadarkini toplayıp farkını vermesi çok zor olmasa gerek ama zor gibi baya karadüzen defterde zaten çıkartıp yapıyoz ama excellde anlık görem dedim girişleri kontrol etmek için inşallah düşündüğüm mantığın formülüde vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realheartless -- 24 Ekim 2014; 23:54:50 >
  • realheartless R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Örnek bir dosya'yı açıklaması ile birlikte info@vidoport.com adresine gönderebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

Saygılarımla,

Ömer BAĞCI
    vidoport.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    excel yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.