Şimdi Ara

Excelvan CL720D Hakkinda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: batuhan57

Pazartesi günü kod ile birlikte vergi sigorta dahil 1170 TL aldım. Gönderildi bilgisi mevcut ama kargo takibi su an icin yok
    Önümüzdeki hafta gelmesini bekliyorum
    Cihaz geldimi hocam memnunmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Cihaz geldi daha önce 800*600 bir cihazın vardı bayağı fark yarattı eşim bile bunun renkleri daha net ve canlı dedi.
    Siparisten itibaren 15 gün sürdü bana ulaşması.
    Tek eksi yani fan sesi ben burdayım diyor maalesef

karanlık ortamda güzel görüntüsü var perdeler kapalı akşam üstü alttaki de PC vardı oradan çektim perdeler kapalı da rahat seyredilir

Excelvan CL720D Hakkinda

Excelvan CL720D Hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan57 -- 19 Mayıs 2019; 18:22:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan57

Merhaba
    Cihaz geldi daha önce 800*600 bir cihazın vardı bayağı fark yarattı eşim bile bunun renkleri daha net ve canlı dedi.
    Siparisten itibaren 15 gün sürdü bana ulaşması.
    Tek eksi yani fan sesi ben burdayım diyor maalesef

karanlık ortamda güzel görüntüsü var perdeler kapalı akşam üstü alttaki de PC vardı oradan çektim perdeler kapalı da rahat seyredilir

Hocam iyi günler bende bu cihazdan aldım. Sizin perde seçiminiz ölçü olarak nedir kaça kaç almak gerekir full hd izlemek için 200 *200 uygun olurmu yardımlarınızı bekliyorum ilk projeksiyon um oldu bu cihaz

• Merhaba lar kusura bakmayın yeni gördüm bende perdesiz kullanıyorum akıllı kagitmi perdemi kararsızım aslina bakarsanız cihazı sabitlemek konusunda sorun var mobilyaları yaz ve kış farklı yerleştiriyoruz.bende önce alırsanız bilgi verirsiniz perdedeki performansını bende merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.